Tekniska verken i Linköping

Rundabordssamtal med Storbritanniens ambassadör

Dela

Tekniska verkens vd Charlotta Sund deltar i morgon, tisdag den 12 februari, i ett rundabordssamtal med bland andra Storbritanniens ambassadör i Sverige, David Cairns.

Företrädare från länets stora företag och organisationer har bjudits in av Östsvenska Handelskammaren och Länsstyrelsen i Östergötland till rundabordssamtal i Norrköping, där Storbritanniens ambassadör i Sverige, David Cairns, presenterar sin framtidsspaning med fokus på handelsutbytet mellan våra länder och effekter av det högaktuella Brexit. Med eller utan avtal lämnar UK den europeiska unionen den 29 mars, vilket ofrånkomligen får konsekvenser för såväl tillverkande industrier som exporterande tjänsteföretag.

- Det ska bli spännande att få träffa Storbritanniens ambassadör och diskutera frågor som rör handeln mellan våra länder. Storbritannien exporterar avfall till Tekniska verken i Linköping, och det är viktigt för oss att få veta vad som händer när Brexit träder i kraft, säger Charlotta Sund, vd för Tekniska verken i Linköping.

Under rundabordssamtalet får de inbjudna möjligheten att tillsammans diskutera de nya förutsättningarna för länets näringsliv och för regionens arbetsmarknad.

Plats: Kammarforum, Dalsgatan 13, Norrköping

Mer information om hållpunkter, kontakter m m finns hos Länsstyrelsen
Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken är en del av 240 000 privat- och företagskunders vardag och vi levererar tjänster som gör livet enklare. Vi erbjuder elnät, belysning, vatten, fjärrvärme, fjärrkyla, hantering av avfall, bredband, biogas, effektiva energilösningar och elhandel. Vår vision är att bygga världens mest resurseffektiva region och tillsammans med våra kunder är vi på rätt väg. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Uppdatering: Arbetsplatsolycka på Gärstadverket8.8.2019 17:21:10 CESTPressmeddelande

Uppdatering 14 augusti Tillståndet för den person som i torsdags, den 8 augusti, skadades i samband med en fallolycka på Gärstadverket i Linköping, är fortfarande kritiskt. Det var i samband med ett underhållsarbete som en anställd till den entreprenör som Tekniska verken anlitar, föll ca 20 meter och skadade sig svårt. Polisen, Arbetsmiljöverket och Tekniska verken gör alla egna utredningar av olyckan. Uppdatering 8 augusti Vid 13 tiden idag inträffade det en arbetsplatsolycka på Gärstadverket i Linköping. Det var en fallolycka där en entreprenör till Tekniska verken föll ca 20 meter i samband med underhållsarbeten. Polis och räddningstjänst larmades. Den skadade personen fördes i ambulans till Universitets sjukhuset i Linköping. Polisen har påbörjat en utredning. Olyckan är anmäld till arbetsmiljöverket och Tekniska verken har påbörjat en intern utredning. I samband med olyckan sattes arbetet igång enligt Tekniska verkens krisrutiner. Debriefing har genomförs med både den egna person

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum