Brynäs IF

Rutinerade backen Lina Bäcklin förlänger avtalet med Brynäs IF

Dela

Idag presenteras att Brynässpelaren Lina Bäcklin förlänger avtalet och skriver kontrakt för spel med Brynäs IF i SDHL kommande säsong 2018/2019.

Idag presenteras att Brynässpelaren Lina Bäcklin förlänger avtalet och skriver kontrakt för spel med Brynäs IF i SDHL kommande säsong 2018/2019.

-Jag tycker att de känns väldigt roligt att gå in på min tionde säsong och efter all turbulens som varit så har Brynäs nu något väldigt spännande på gång så jag ser verkligen fram mot en till säsong i klubben, säger Lina Bäcklin.

Lina Bäcklin är född 1994 och har spelat i SDHL för Brynäs IF i hela 9 säsonger.

-Det känns riktigt bra att förlänga med Lina, hon är en kulturbärare för oss med bra defensiv men också en bra offensiv som hon inte fick chansen att visa under fg säsong. Viktigt för oss att se till att Lina får tillbaka glädjen med ishockey dessutom att ge henne chansen att få ett bra jobb vid sidan av som också passar in med att spela hockey på elitnivå, berättar Åke Lilljebjörn, dam-ansvarig Brynäs IF.

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta Åke Lilljebjörn dam-ansvarig Brynäs IF, telefon 0736 333362

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum