Socialdemokraterna

S-partisekreterare Tobias Baudin besöker Visby

Dela

Under fredagen den 25 mars besöker Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Visby för en heldags aktiviteter. Fokus för besöket är att samtala gotlänningarna och med gotländska företagare som har siktet inställt på hållbara klimatlösningar.

- I dessa tider känns det extra viktigt att få möjlighet att få träffa och samtala med partimedlemmar och boende på Gotland. Självklart om kriget i Ukraina men också om det stundande valet och våra politiska prioriteringar, säger Tobias Baudin.

Dagen innehåller följande programpunkter. Media hälsas välkomna att följa med på samtliga. För mer information och tid för enskild intervju, vänligen kontakta presskontakt.

Program

10.00-11.00 Besök på Stora Coop tillsammans med Handels

Besök med anledning av att Stora Coop Visby 2019 utsågs till Sveriges mest hållbara matbutik och butikschefen Markus Wahlgren 2020 utsågs till Årets Hållbara Butiksledare.

Adress: Stenhuggarvägen 5-7, Visby

11.15 Utdelning av material på Östercentrum

Utdelning av material samt samtal med Visbyborna om kriget i Ukraina och Socialdemokraternas politiska prioriteringar i valrörelsen 2022.

13.15-14.15 Besök på Gotlandssnus

Besök på Gotlandssnus, som är ett exempel på ett företag som arbetar aktivt för att ligga längst fram i klimatomställningen och samtidigt skapar jobb på Gotland.

Plats: Sockerbruket Roma, Romakloster

Presskontakt:

Juan-Pablo Roa, presschef

08-786 64 53

juan-pablo.roa@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vänder på varje sten för att bryta segregationen och tränga tillbaka våldet. Vi tar tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi skapar framtidens jobb med bra villkor i hela landet. Vi gör det som krävs, för Sverige kan bättre.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum