Linköpings kommun

Så blir årets nyårsfirande i Linköping

Dela

Det nya året firas in med sång, dans och en färgsprakande ljusshow för hela familjen på Borggården.

Tid: 31 december klockan 17.00-18.00

Plats: Borggården

Årets konferencier, Åsa Sjöberg leder oss genom nyårsfirandet. Bandet Men el kel alamm tar oss med på en musikalisk resa med husbandet under ledning av kapellmästare Marcus Österlund. Till detta bjuds vi på orientalisk dans från Ana Imraa Dance & Culture Center. Under firandet ser vi också framträdanden av Lana Brunell och Gabriel Brandes.

Årets nyårstalare är Lars Vikinge, Borgmästare i Linköping.

Firandet avslutas klockan 18:00 med en färgsprakande ljusshow på slottsfasaden. Ljusshowen visas sedan varje dag mellan klockan 17-21 till och med 3 januari.

Kontakter

Om

Linköpings kommun
Linköpings kommun
Storgatan 58
581 81 Linköping

013-20 60 00http://www.linkoping.se/

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 160 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum