Bookmark Förlag

Samir & Viktor skriver bok om sina år tillsammans

Dela

På bara fyra år har de varit med i Melodifestivalen tre gånger, streamats fler än hundra miljoner gånger och slagit världsrekord i turnerande. I november släpper Samir & Viktor en bok tillsammans med författaren Pascal Engman.

"Det känns väldigt stort och roligt att kunna bjuda våra fans på det här. Den här resan har varit fantastisk men också en utmaning för oss. Det har gått så snabbt och ibland är det bra att stanna upp och försöka fatta vad som hände. Det vill vi nu göra och, som vanligt, ha våra fans med oss. Det finns väldigt många saker som vi inte berättat om tidigare, saker och ting som inte varit som de ska bakom kulisserna. De grejerna tänker vi berätta nu”, säger Samir Badran & Viktor Frisk. 

För första gången någonsin berättas Samir & Viktors gemensamma historia. Deras berättelse är en naken skildring av resan mot framgång, och livet bortom rampljuset. Boken behandlar det som skett bakom kulisserna i framgångssagan, och ger fans en större inblick genom djupgående intervjuer och duons egna privata bilder. 

"Det ska bli otroligt roligt. Jag har redan börjat intervjua dem och berättelserna är fantastiska. Samir & Viktor har en enorm skara unga fans. Att försöka få dem att lämna sina digitala plattformar för att istället läsa en bok om sina idoler ska bli spännande och roligt", säger Pascal Engman.

Badran och Frisk bildade duon Samir & Viktor 2014. Sedan dess har de deltagit i Melodifestivalen tre gånger och turnerat i hela Sverige. Deras låtar har, bara på Spotify, spelats över 100 miljoner gånger. Initiativtagare till boken och samarbetet med Engman och Bookmark Förlag är Christina Saliba.

"Samir & Viktor har en historia att berätta, de är födda till att vara stjärnor, de är en duo som engagerar hela Sverige. De är så mycket mer än musikgruppen, jag är stolt att få jobba med dem i det här projektet", säger Christina Saliba,

Boken ges ut av Bookmark Förlag som tidigare gett ut bland annat Alex Schulman och Sigge Eklunds böcker ”RUM” och ”TID”. 

"Intresset kring boken är enormt. Samir & Viktor är två starka röster som talar till hela Sverige. Vi oerhört glada över att fördjupa deras berättelse och ge den till deras fans i form av en bok", säger Claes Ericsson som är förläggare på Bookmark Förlag.

Nyckelord

Kontakter

För intervjuförfrågningar, kontakta:

Sofie Cederberg
Mindmakers PR
sofie.cederberg@mindmakerspr.se
072-1795922

För mer information om boken, kontakta:

Ebba Barrett Bandh
Bookmark Förlag
ebba.bandh@bookmarkforlag.se
073-760 7884

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Om Samir & Viktor
Samir Badran och Viktor Frisk bildade 2014 duon Samir & Viktor. Duon debuterade som musikgrupp i maj 2014 när de släppte sin första singel Success. De har deltagit i Melodifestivalen tre gånger och deras låtar har spelats över 100 miljoner gånger på Spotify.

Om Pascal Engman
Pascal Engman hade varit verksam som journalist i sex år, bland annat som en av Expressens mest profilerade reportrar, innan han bestämde sig för att bli författare. Hösten 2017 släppte han sin debutroman Patrioterna.

Om Bookmark Förlag
Bookmark Förlag vänder sig till kräsna bokläsare. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig.

Om Christina Saliba
Christina Saliba är en av grundarna till kommunikationskoncernen BBS Group. Hon har även varit med och grundat investmentbolaget Invest in Her tillsammans med författaren Camilla Läckberg. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum