Norrköpings kommun

Sammanfattning av Norrköpings kommuns arbete i samband med covid -19 under vecka 4

Dela

Norrköpings kommun arbetar med fortsatt beredskap för att förhindra och hantera eventuell smittspridning samt andra konsekvenser av coronapandemin. Här följer en sammanfattning av kommunens arbete under vecka 4.

Vård- och omsorgsdirektören i öppen utfrågning. Magnus Johansson, Norrköpings kommuns vård- och omsorgsdirektör, deltog i en TV-sändning från riksdagen. Det när riksdagens Socialutskott höll en öppen utfrågning med anledning av Coronakommissionens delrapport.
Läs mer om Magnus Johanssons medverkan i den öppna utfrågningen här.

Idrottshallar och ishallar öppnade för barn födda 2005 eller senare. Den 26 januari öppnade Norrköpings kommun idrottshallar och ishallar för föreningar och övriga hyresgäster som har verksamheter för barn och unga födda 2005 eller senare. Det efter att regeringen 21 januari meddelat att hallarna kan hållas öppna för barn födda 2005 eller senare.
Läs mer om beslutet att öppna hallarna här.

Distansundervisning på gymnasiesärskolan. Med anledning av covid-19 och smittspridning bland personal på gymnasiesärskolans individuella program GIP Ektorp, De Geergymnasiet, övergick eleverna tillfälligt till distansundervisning mellan 25 januari och 27 januari.
Läs mer om det här.

­­­­­­­­­_____________________________________
Avsändare: Andreas Åsenheim, presskommunikatör
Telefon: 072-584 72 15

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Norrköpings äldreboenden är klara med vaccinationerna22.2.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Vaccineringen av de boende inom särskilt boende för äldre i Norrköping är klar sedan någon vecka tillbaka. Alla boende har erbjudits vaccin, de som haft möjlighet och tackat ja till vaccination har nu fått både första och andra dosen. – Det känns jättebra och är en milstolpe att vara i hamn med vaccinering för våra boende på särskilt boende som tackat ja till vaccination, säger Anneli Granath, områdeschef, särskilt boende, vård- och omsorgskontoret.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum