Samtrans Omsorgsresor

Samtrans vinner avtal för skol- och omsorgsresor i Österåker.

Dela

Samtrans vinner avtalet för skol- och omsorgsresor i Österåkers kommun. Det innebär att Samtrans får fortsatt förtroende att utveckla resorna tillsammans med kommunen. Avtalet innebär ett trettiotal fordon.

- Vi är oerhört glada över det förtroende vi har fått, som ger oss möjligheten att leverera en punktlig och pålitlig trafik framöver. Tillsammans med Österåkers kommun ska vi göra allt vi kan för att bidra till ett mer inkluderande samhälle, säger Tomas Hansson, VD för Samtrans.

Avtalet träder i kraft den första juli 2019. Kontraktslängden är 4 år, inklusive 2 optionsår. Avtalet ställer höga krav på både fordon och förare. Samtliga bilar ska vara utrustade med alkolås, handsfree och annan säkerhetsutrustning. Samtliga förare utbildas särskilt i trafiksäker körning liksom i första hjälpen, hjärt- och lungräddning samt brandsläckning och räddningsarbete.

Tilldelningsbeslutet kan överklagas till och med 27 maj 2019.

För mer information, vänligen kontakta:
Eric Steijer, Marknadschef, 070-870 40 92

Kontakter

Om

Samtrans Omsorgsresor
Samtrans Omsorgsresor
Korta gatan 7, Box 6006
17106 Solna

08-52250000http://www.samtrans.se

Samtrans Omsorgsresor AB är specialiserat på att utföra, administrera och samordna resor för personer med särskilda behov (rullstolstaxi och färdtjänst) samt skolskjutsar och sjukresor i specialfordon. Samtrans har ca anslutna175 åkerier – med totalt ca 750 fordon och 750 förare. Varje år utför Samtrans ca 2 miljoner personresor. Samtrans är en del av Nobina-koncernen, Nordens största kollektivtrafikföretag, med drygt 11000 medarbetare, 3 500 bussar och en omsättning på över 9 miljarder SEK.

Följ Samtrans Omsorgsresor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Samtrans Omsorgsresor

Samtrans öppnar fler mobila teststationer för covid-19 i Sörmland26.5.2020 10:41:50 CESTPressmeddelande

Idag öppnar en ny mobil teststation för covid-19 i utanför Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. Vid teststationen kan personer med remiss komma och lämna prov, utan att behöva gå ut ur bilen. De utför provtagningen själva och testerna skickas sedan för analys till A23 Lab i Uppsala. Det kommer också att finnas en satellitbil som ger möjlighet till provtagning i hemmet. Inga resurser från den befintliga hälso- och sjukvården ska användas.

Fler mobila teststationer för covid-19 öppnas28.4.2020 14:40:26 CESTPressmeddelande

I fredags startade Samtrans Omsorgsresor den första teststationen för provtagning av covid-19 utanför fältsjukhuset i Stockholm, tillsammans med företaget InfoSolutions. Idag öppnar ytterligare en mobil teststation utanför Lidl i Upplands Väsby. Det är Samtrans Omsorgsresor som står för logistiken tillsammans med företaget InfoSolutions, som har en genomarbetad logistik för provtagning av covid-19, med labbtester. Detta i en samverkan med Folkhälsomyndigheten.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum