Sweco Sverige AB

Sandra Runsten ny hållbarhetschef på Swecos division Environment & Planning

Dela

Sweco Sverige rekryterar Sandra Runsten som ny hållbarhetschef för divisionen Environment & Planning med ansvar för att utveckla divisionens strategiska hållbarhetserbjudande.

Sandra Runsten, hållbarhetschef division Environment & Planning Sweco
Sandra Runsten, hållbarhetschef division Environment & Planning Sweco

– Jag är glad att välkomna Sandra till Sweco. Hållbar samhällsutveckling utgör grunden för våra tjänster och vi ser ständigt utökade affärsmöjligheter inom hållbarhetsområdet. Sandra kommer in med värdefulla perspektiv för att driva på det arbetet, säger Martina Söderström, divisionschef Environment & Planning på Sweco.

Sandra blir en del av Swecos division Environment & Planning med 1 300 experter inom vatten och miljö, trafik- och samhällsplanering, mätningsteknik, dataanalys och statistik. Hon kommer bland annat ansvara för divisionens övergripande strategiska hållbarhetserbjudande samt ingå i Sweco Sveriges hållbarhetsråd med syfte att öka affärerna inom den gröna omställningen.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Sweco, där hållbarhetsfrågorna är centrala i allt från det enskilda uppdraget till samhällsutvecklingen i stort. Att få arbeta i denna roll tillsammans med så många experter inom området ska bli jättekul och ger stor tyngd till frågan, säger Sandra Runsten.

Sandra Runsten har över tio års erfarenhet av hållbarhetsarbete och kommer närmast från rollen som Head of Sustainability Strategy på The New Division. Hon har erfarenhet från FN och har jobbat med hållbarhet på Microsoft. Hon har en master i nationalekonomi vid Handelshögskolan i Göteborg. Sandra tillträder sin tjänst den 22 augusti.

För mer information, vänligen ko

Kontakter

Bilder

Sandra Runsten, hållbarhetschef division Environment & Planning Sweco
Sandra Runsten, hållbarhetschef division Environment & Planning Sweco
Ladda ned bild

Om

Sweco Sverige AB
Sweco Sverige ABSweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 000 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 22 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, https://www.sweco.se/

Följ Sweco Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sweco Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum