Branäsgruppen

Sara Hector ALS Challenge i Kungsberget

Dela

23-24 mars arrangeras välgörenhetstävlingen Sara Hector ALS Challenge i Kungsberget till förmån för ALS-forskningen

Kungsbergets egen Världsstjärna Sara Hector återvänder hem för en helg och arrangerar Sara Hector ALS Challenge. En välgörenhetstävling till förmån för ALS-forskningen. 

Tävlingen går av stapeln lördag 23 mars och alla är inbjudna att tävla mot en av våra absolut bästa skidåkare just nu, och sig själva. 

Mer information på:

https://www.kungsberget.se/sara-hector-als-challenge/

eller 

https://www.hectoralschallenge.se/

Nyckelord

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

Snöproduktionen har startat i Vallåsen – först i Sverige9.9.2019 10:00:06 CESTPressmeddelande

Skidsäsongen närmar sig med stormsteg och idag blev det ännu tydligare när snöproduktionen drog igång i Vallåsen. – Snöfabrikerna betyder oerhört mycket. Vi kan hålla en hög kvalitet och alltid ha snö i backen oavsett väder, säger Vallåsens platschef Jesper Malmquist. Skidanläggningen i Halland har sedan två år tillbaka kunnat producera snö i plusgrader tack vare snöfabriker. Något som de, tillsammans med Idre, är ensamma om i Sverige. Totalt kan cirka 40 lastbilar fyllas med snö från de två fabrikerna i Vallåsen varje dag. – Folk tror inte att vi har öppet när det är plusgrader, men fabrikerna gör det möjligt. När vi väl har öppnat kan man åka skidor hela säsongen, till och med om det skulle vara plusgrader i backen. Sedan i morse är alltså snöproduktionen igång och redan nu kan hallandsborna skymta flera vita högar på anläggningen. Snön sparas nämligen under så kallade geotexdukar som skyddar mot vind och vatten. På så sätt kan stora lass med snö tillverkas och förvaras på området än

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum