Brynäs IF

Sarah Forster klar för Brynäs IF

Dela

Brynäs IF meddelar idag att Schweiziskan Sarah Forster är klar för spel i Brynäs IF damlag inför säsongen 18/19.

Brynäs IF meddelar idag att Schweiziskan Sarah Forster är klar för spel i Brynäs IF damlag inför säsongen 18/19.

Sarah Forster, född 1993, kommer närmast från spel i Schweiziska klubben EV Bomo Thun.

-Sarah är en välmeriterad back, som representerat det Schweiziska landslaget vid flertalet tillfällen och spelat både VM och OS, där hon även växlade mellan att spela forward och back, berättar Stefan Bengtzén sportchef Brynäs IF.

Sarah ansluter till Brynäs IF i augusti.

-Jag har haft kontakt med Brynäs IF redan inför föregående säsong, men då satt jag redan i ett kontrakt. Från stunden då jag bestämde mig för att spela utomlands och efter inledande diskussioner med Brynäs så har valet varit enkelt. Brynäs övertygar med en seriös nysatsning på damtruppen och utvecklingen av verksamheten. Rent sportsligt ser jag fram mot att fortsätta utvecklas som spelare och inta en viktig roll i laget. Vid sidan av isen ser jag fram mot att uppleva den svenska naturen och lära känna Sverige bättre, säger Sarah Forster.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Brynäs IF
Brynäs IF
Gavlehovsvägen 13
806 33 Gävle

+46 (0)26-54 46 60http://www.brynas.se/

Brynäs IF är en anrik förening som bildades 1912. Vi har många medlemmar och supporters över hela Sverige och vårt varumärke är välkänt. 
Brynäs IF har en gedigen historia som vi vill värna om samtidigt som vi alltid blickar framåt och ser alla möjligheter som finns med vår fina Gavlerinken Arena. 

Vi har två representationslag som spelar i Sveriges högsta ligor, SHL och SDHL.
Vid sidan av den sportsliga verksamheten bedriver även Brynäs IF den sociala verksamheten En bra start, som arbetar för att fler barn och unga ska få en bra start i livet. 

 

Följ Brynäs IF

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Brynäs IF

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum