Apollo

SAS och Apollo förnyar samarbetsavtal

Dela

SAS och Apollo förlänger sitt samarbete för sommar- och vintersäsongen 2020. Avtalet är värt cirka 1,4 miljarder kronor och rör charterflyg inom Europa. SAS kommer att flyga Apollos kunder till och från 23 orter i Sverige, Danmark och Norge till 26 destinationer runt om i Europa.

Apollo väljer ännu en gång att förlänga det mångåriga samarbetet, vilket innebär att SAS är huvudpartner för majoriteten av charterflygningarna från Skandinavien under sommaren och vintern 2020.

– Vi är mycket glada över avtalet och stolta över vårt långa samarbete med Apollo. Chartersamarbeten är en viktig del i vår strategi att säsonganpassa kapaciteten. SAS fortsätter nu att fasa in nya miljöeffektiva flygplan i flottan och uppgraderar både kabiner och utsidan av flygplanen till SAS nya design. Vi ser fram emot att fortsatt få välkomna Apollos kunder ombord, säger Markus Ek, global försäljningschef på SAS.

SAS flygplansflotta gör det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark. SAS är Apollos största externa partner utanför det egna flygbolaget Novair.

– För Apollo är det naturligt att förlänga samarbetet med SAS. Ett Skandinaviskt bolag som är en trygg och bra partner till Apollo och som lägger stor vikt vid den hållbara resan. Våra kunder uppskattar den service och pålitlighet som SAS erbjuder med direktflyg till våra destinationer, säger Leif Vase Larsen, nordisk VD för DER Touristik Nordic AB.

Avtalet mellan SAS och Apollo omfattar flygningar från 23 orter i Skandinavien till 26 destinationer i Europa.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo i nytt samarbete med Bingolotto – för föreningslivet3.12.2019 06:55:00 CETPressmeddelande

I söndags, 1 december 2019 inleddes Apollos nya samarbete med Bingolotto och Folkspel, detta som ett led i Apollos satsningar på aktivitet, träning och sport. Apollo är idag med varumärket Apollo Sports Nordens största arrangör av sport- och träningsresor. Bingolotto och Folkspel har i sin tur ett grundläggande syfte att generera pengar till Sveriges föreningsliv och det är ur dessa synergier det nya samarbetet vuxit fram.

Golf Plaisir lanserar världsunik tjänst för dynamisk paketering av golfresor6.11.2019 11:35:58 CETPressmeddelande

Golf Plaisir tar onlineförsäljning av golfresor ett steg längre genom att erbjuda möjligheten att själv skräddarsy sin golfresa vad gäller resmål, restid, hotell, flyg och starttider för golf. Det unika med tjänsten är möjligheten att boka starttider i kombination med flyg och hotell. Detta gör att man kan välja och kombinera 1000-tals flyg och hotell med spel på över 700 golfbanor i Europa via vår samarbetspartner OnTee som har Europas största plattform för starttidsbokningar online. Allt bokas i samma tjänst online. Se mer på golfplaisir.apollo.se

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum