BranäsgruppenBranäsgruppen

Säsongsavslutning på Ulricehamn Ski Center

Dela

Påsken är här och så är även säsongens sista helg för skidåkning på Ulricehamn Ski Center. Osäkerheten inför årets säsong var stor, men anläggningen kan se tillbaka på en lyckad säsong med tanke på omständigheterna.

– Vi har fått vara på tårna från säsongens första dag och därför känns det fantastiskt att vi har tagit oss igenom hela säsongen ända fram till påsk. Åkningen har varit bra, gästerna har varit nöjda och vi har kunnat leverera en trygg produkt. Nu hoppas jag att så många som möjligt, inom maxantalet såklart, kommer hit i helgen och njuter av säsongens sista skiddagar, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Ulricehamn Ski Center har, till skillnad från förra året då vädret inte var på skidanläggningarnas sida, haft gott om snö under säsongen och om inte covid-19 hade begränsat antalet gäster, talar mycket för att anläggningen hade kunnat se tillbaka på en rekordsäsong.

– Intresset har varit oerhört stort och vi har uppnått maxantalet gäster många dagar under säsongen. Tyvärr har det inneburit att många som har velat besöka oss inte har kunnat göra det, men det viktigaste i dessa tider är människors hälsa och att vi har kunnat erbjuda gästerna en trygg dag i skidbacken. Det har vi lyckats med och vi får helt enkelt vara glada över att vi har kunnat ha öppet under hela säsongen utan några avbrott.

Ulricehamn Ski Center har öppet den blå backen Vistbacken fredag–söndag, 09.30–17.00, under påskhelgen och säsongens sista dag blir 4 april.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum