BranäsgruppenBranäsgruppen

Säsongsavslutning på Ulricehamn Ski Center

Dela

Efter en lång säsong har det nu blivit dags för säsongsavslutning på Ulricehamn Ski Center. Den 25–27 mars blir säsongens sista helg med skidåkning.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Vi är jättenöjda med säsongen, där vi framför allt tar med oss att vi har lyckats hålla en hög kvalitet på backarna under lång tid. Det är också något som gästerna har berömt oss för och jag vill tacka alla som har besökt oss under säsongen, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Ulricehamn Ski Center öppnade för säsongen redan 18 december och har haft öppet ända fram till nu – med gott om snö i backarna hela säsongen.

– Vi har under de senaste säsongerna optimerat arbetet med att producera och spara snö. När kylan väl kommer är vi effektiva och tar var på tiden för snöproduktionen och kan på så sätt hålla en hög kvalitet säsongen igenom.

Det har varit några utmanande säsonger för skidanläggningarna i landet, på grund av pandemin som har inneburit en hel del restriktioner och förändringar. Under årets säsong återgick stora delar av verksamheten till det normala, men en sak har Per Johansson och Ulricehamn Ski Center saknat.

– Vi brukar ha en hel del skolor som besöker oss, men de senaste säsongerna och även denna har det tyvärr inte blivit av. Vi ser fram emot att välkomna skolorna tillbaka till oss nästa säsong.

Ulricehamn Ski Center avslutar säsongen med att ha öppet 09.30–21.00 på fredag och 09.30–16.30 både lördag och söndag.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum