Axess

Säsongsstart för Studio Axess på söndag

Dela

Söndagen den 11 februari kl 22.00 är det dags för årets första Studio Axess. Först ut bland säsongens aktuella gäster hos PJ Anders Linder är statsvetaren Tommy Möller i ett samtal om det laddade valåret.

I 14 veckor framåt möter Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder intressanta gäster i sansade samtal om vår samtid. Varje söndag kl 22.00 på Axess TV, och när det passar på Axess Play eller som podcast.

11 februari: Tommy Möller om det laddade valåret 2018

18 februari: Mauricio Rojas om invandringens sucéer och misslyckanden

25 februari: Nicklas Berild Lundblad om robotarna i vår framtid

Information om senare avsnitt läggs upp på axess.se vartefter de spelas in.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Axess
Axess
Jakobsbergsgatan 2
111 44 Stockholm

http://www.axess.se

Axess består av Axess Magasin, Axess TV och Axel och Margaret Ax:son Johnsons stiftelse. Stiftelsen arrangerar seminarier, ger ut böcker och delar årligen ut Stora fackbokspriset. Magasinet är en kultur- och samhällstidskrift som utkommer nio gånger per år. Axess TV visar inköpta och egenproducerade program som berör samhällsfrågor, kultur och vetenskap.

Följ Axess

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Axess

Nominerade till Stora Fackbokspriset7.11.2018 07:05:00Pressmeddelande

Axel och Margaret Ax:son Johnsons Stiftelse för allmännyttiga ändamål utdelar varje år, givet det finns en värdig mottagare, Stora fackbokspriset om 125 000 kronor till den eller de (levande personer) som skrivit årets fackbok i enlighet med Forum Axess devis ”Vetenskap, bildning tradition”. Tanken är att stödja det slag framstående essäistiskt humanistiskt författarskap som lyfter fram vetenskap, bildning, tradition med hög stilistisk och fackmässig verkshöjd. Syftet är att på svensk botten uppmuntra en berättande humanistisk bildningstradition präglad av stilistisk briljans.​

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum