Spanska Turistbyrån

SAVE THE DATE- AFTERWORK COSTA BRAVA GIRONA 5th MAJ - 17h30 SERGEL HUB, Stockholm

Dela
Save the date
Costa Bravas Turistråd och Spanska Turistbyrån vill bjuda dig till en afterwork i Sergel Hub i Stockholm 5 maj i år. 

Efter mötet bjuds det på en cocktailmiddag lagad av Javier Martínez, Michelin-stjärnad kock som driver den mytomspunna vackra restaurangen Peralada Castle. 

MER INFO OCH LÄNK FÖR REGISTRERING HITTAR DU I DEN BIFOGADE FILEN ELLER HÄR.  

Vänliga hälsningar

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
Nybrokajen 3
111 48 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.