Schibsted

Schibsted köper Danmarks största förmedlare av hantverkstjänster

Dela

Schibsted äger idag Servicefinder i Sverige och Mittanbud i Norge för förmedling av hantverkstjänster. Nu expanderar man även till Danmark genom att förvärva 3byggetilbud.

Håvard Bungum, vd för Schibsted Norge SMB, och Martin Borgstrøm, vd och grundare av 3byggetilbud.
Håvard Bungum, vd för Schibsted Norge SMB, och Martin Borgstrøm, vd och grundare av 3byggetilbud.

3byggetilbud.dk är Danmarks största tjänsteplattform och har sedan etableringen år 2000 förmedlat flera hundra tusen byggprojekt till ett rikstäckande nätverk av hantverkare.

– 3byggetilbud är en otroligt spännande och solid plattform. De har lång erfarenhet av att förmedla renoveringsprojekt från konsumenter till hantverkare, och har en stark position i Danmark. Jag upplever detta som en perfekt match för Schibsted, och ser fram emot att fortsätta resan med det duktiga teamet i Köpenhamn och Aarhus, säger Håvard Bungum, vd för Schibsted Norge SMB, som också äger Mittanbud.

Förra året tillhandahöll 3byggetilbud mer än 70 000 projekt till danska hantverkare.

– Vår viktigaste uppgift i Danmark blir att fortsätta det fantastiska arbete som görs idag. Vi ska bidra till att hantverkare som redan är kopplade med 3byggetilbud vinner fler projekt, och givetvis även göra produkten ännu bättre och mer attraktiv, säger Håvard Bungum.

Martin Borgstrøm, vd för 3byggetilbud, är mycket nöjd med att ha sålt företaget, som han grundade för 22 år sedan, till Schibsted.

– Vi är så klart otroligt stolta och glada över att nu fortsätta resan tillsammans med Schibsted. På 3byggetilbud har vi alltid gjort saker på vårt eget sätt. Vi var en av de första i Europa med den här typen av tjänst, och jag är stolt över att vi har nått dit vi är idag, säger Martin Borgstrøm.

Om 3byggetilbud:
3byggetilbud förmedlade över 70 000 byggprojekt i Danmark under 2021 och har 65 anställda på kontor i Köpenhamn och Århus. Bolagets nätverk består av cirka 1 700 leverantörer, som tillsammans genererar en omsättning på mellan två och tre miljarder danska kronor genom plattformen. 3byggetilbud etablerades år 2000 av Martin Borgstrøm och hade en omsättning på cirka 56 miljoner danska kronor under 2021.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Frich Grevstad, Kommunikationschef, Schibsted Norge SMB. Tel: +47 913 91 244. E-post: martin.grevstad@schibsted.com 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Håvard Bungum, vd för Schibsted Norge SMB, och Martin Borgstrøm, vd och grundare av 3byggetilbud.
Håvard Bungum, vd för Schibsted Norge SMB, och Martin Borgstrøm, vd och grundare av 3byggetilbud.
Ladda ned bild

Om

Schibsted
Schibsted
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

08 - 725 25 00https://www.schibsted.com

Empowering people in their daily lives

Schibsted är en familj av digitala varumärken med en stark position i Norden och cirka 6000 anställda. Miljoner människor använder dagligen våra marknadsplatserna, mediehus och digitala tjänster. Vår gemensamma mission ”empowering people in their daily lives” är förankrad i vårt mediearv och i en tradition av ständig förändring. 

Följ Schibsted

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Schibsted

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum