Socialdemokraternas PS Kansli

Se Socialdemokraternas valkampanj

Dela

Idag presenterade Socialdemokraterna den valkampanj som ska löpa fram till valdagen. Bland annat visades valaffischer med de fyra vallokomotiven, utemedia samt en reklamfilm där Stefan Löfven berättar vilket Sverige han vill ha och hur han vill bygga ett starkare samhälle och ett tryggare Sverige.

Socialdemokraternas kommunikationschef Helena Salomonson kommenterar valkampanjen: 

- Kampanjen handlar om att visa vad vi vill med Sverige. Vi vill berätta för väljarna om vår vision: ett starkt samhälle som står upp för dig när du behöver det och där vi tillsammans tar ansvar för vårt land. Motsatsen till det starka samhället är ett svagare, och därigenom otryggare, samhälle, där splittring och osäkerhet råder.

- Den som berättar om detta i vår film är vår partiordförande. Han gör det på sitt sätt som vi ser är så framgångsrikt när han reser runt i Sverige.  Han möter människor, han är i verksamheter. Han äter korv! Och är den envisaste jag vet, Stefan Löfven kommer inte ge sig förrän vi har säkerställt att alla i det här landet vet att det starka samhället står upp för var och en, var du än bor, vem du än är.

Här hittar ni affischerna och valfilmen

Presskontakt
Elin Tibell
Tel: 072-736 58 37
Mejl: elin.tibell@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum