Göteborg & Co AB

Se VM i handboll på plats i Göteborg 2023 - nu släpps biljetterna!

Dela

Idag, 1 december, släpps biljetterna till VM i handboll för herrar som går av stapeln i januari 2023. Kl. 11 startar försäljningen för matcherna i Göteborg, som står värd för Sveriges grupp och huvudrunda. Upplev spänningen från läktaren när världens bästa handbollslag möts i ett kokande Scandinavium!

Foto: Bildbyrån Petter Arvidson
Foto: Bildbyrån Petter Arvidson

Den 11 januari 2023 inleds VM i handboll, som spelas både i Sverige och Polen. Totalt deltar 32 lag och de regerande mästarna Danmark samt arrangörsländerna Polen och Sverige är direktkvalificerade till VM.

Göteborg, som är en av fem svenska värdstäder, är värd för Sveriges grupp och huvudrunda. Här spelar Sverige en match per dag under gruppspelet, och samma sak i huvudrundan om laget går vidare från sin grupp. Biljetter till matcherna i Scandinavium går att köpa via ticketmaster.com. Övriga svenska värdstäder är Malmö, Kristianstad, Jönköping och Stockholm. Finalen går i Stockholm på Tele 2 Arena.

– Vi är stolta att återigen få visa upp Göteborg som värd för internationella handbollsmästerskap. Ett mästerskap på hemmaplan skapar magiska och oförglömliga ögonblick för både spelare och publik. Vi hoppas att många tar chansen att heja fram Sveriges landslag från läktaren genom både gruppspel och huvudrunda i Scandinavium, säger Magnus Hallberg, evenemangschef på Göteborg & Co.

För mer information om evenemanget se www.handball23.com

Kontakter

Bilder

Foto: Bildbyrån Petter Arvidson
Foto: Bildbyrån Petter Arvidson
Ladda ned bild

Om

Göteborg & Co AB
Göteborg & Co AB
Box 29
401 20 Göteborg

+46 (0)31-368 40 00http://goteborgco.se

Göteborg & Co:s mål är att få fler att upptäcka och välja Göteborg.
Bolagets uppdrag är att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination, så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring.

Göteborg & Co är moderbolag i klustret Turism,Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad.

Ladda ner bilder från vår mediabank.

Följ Göteborg & Co AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Göteborg & Co AB

P3 Guld återvänder till Göteborg med nya priskategorier28.11.2022 08:49:54 CET | Pressmeddelande

Fredagen den 27 januari återvänder P3 Guld till Göteborg och Partille arena för att prisa den bästa svenska musiken från det senaste året. Denna gång leder P3-profilen och musikexperten Tina Mehrafzoon musikfesten som 2023 presenterar helt nya priskategorier så som P3 Ikon och Årets album. På scen står Zara Larsson, Thomas Stenström, Viagra Boys, Hooja, Cleo, Olivia Lobato, Deportees & Sarah Klang.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum