Socialdemokraternas PS Kansli

Seminarium och överlämning av rapporten "En ny social bostadspolitik"

Dela

Imorgon onsdag, överlämnas rapporten "En ny social bostadspolitik" till partisekreterare Lena Rådström Baastad. Detta i samband med ett frukostseminarium med samma tema.

Arbetet har utförts av en socialdemokratisk expertgrupp och startade våren 2017 på uppdrag av partisekreteraren. Uppgiften var att lämna förslag och riktlinjer till en ny social bostadspolitik, som ett inspel till partiets långsiktiga politikutveckling.

Medverkade:
Lena Rådström Baastad, partisekreterare Socialdemokraterna
Expertgruppens ledamöter: Lennart Weiss, ordförande, Johan Löfstrand, Marie Linder, Åsa Johansson, Ewelina Holm, Lotta Jaensson, Pär Svanberg 

Rapporten kommenteras av Anna Hedborg, f d socialförsäkringsminister, Generaldirektör och utredare samt Philip Botström, ordförande SSU.

Moderator: Håkan Bengtsson, VD för Arenagruppen
 
När: 8.30 – 10.00, onsdagen den 13 juni (Kaffe och smörgås från kl. 8.00)

Var: ABF-huset, Sandlersalen, Sveavägen, Stockholm
 
Arrangör: Arenagruppen och Socialdemokraterna

Föranmälan krävs.

Presskontakt Elin Tibell

Tel: 072-736 58 37

Mejl: elin.tibell@socialdemokraterna.se

Rapporten kommer även att finnas tillgänglig onsdag 13 juni från kl.8:00, på Socialdemokraternas webb.

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

Uppgörelsen om utskottsposterna klar26.9.2018 16:20Pressmeddelande

Presidieplatserna i riksdagsutskotten har idag fördelats efter en överenskommelse mellan Socialdemokraterna och Moderaterna. Socialdemokraterna tilldelades åtta ordförandeposter i utskotten och Moderaterna tilldelades sju ordförandeposter. Socialdemokraterna och Moderaterna har sedan fördelat posterna tillsammans med sina respektive samarbetspartier. Viceordförandeposterna tillföll enligt uppgörelsen den part som inte har ordförandeposterna. Därmed följs och vidareutvecklas den praxis som gällt under tidigare mandatperioder och regeringar. Ett antal poster som traditionellt sett tillfaller regeringssidan respektive oppositionen kommer att omfördelas efter regeringsbildningen. Det gäller finansutskottet, konstitutionsutskottet, utrikesutskottet, försvarsutskottet och EU-nämnden. Fördelningen inom det rödgröna blocket framgår enligt nedan: Ordförande arbetsmarknadsutskottet –Socialdemokraterna Ordförande civilutskottet – Miljöpartiet Vice ordförande finansutskottet – Socialdemokraterna O

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum