Enköpings kommun

Sen faktura från vatten- och avloppsavdelningen

Dela

På grund av att Enköpings kommun nyligen bytt bank har vi fått problem med att skicka ut fakturor för vatten och avlopp.

Vi arbetar tillsammans med banken för att lösa problemet och räknar med att kunna skicka ut fakturorna under de närmaste veckorna.

Vi uppmanar alla som är anslutna till det kommunala vatten- och avloppssystemet att vara uppmärksamma på när den försenade fakturan dyker upp.

Vi ändrar sista inbetalningsdatum för att anpassa för förseningen. När fakturan kommer har du som vanligt 30 dagar på dig att betala fakturan.

Kontakter

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Kungsgatan 39
745 36 Enköping

0171–62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum