NOVASOL

Servicen svenskarna drömmer om under semestern

Dela

Om du fick drömma, vilken service skulle du då vilja njuta av på semestern? Enligt NOVASOLs undersökning drömmer flest svenskar om att ha en egen båt med kapten, personlig guide eller en egen kock under semestern.

I undersökningen fick 1395 personer svara på vilken service de drömmer om att ta del av under semestern och allra flest valde alternativet ”Båt med kapten och annan personal” (18 procent).

- Många älskar ju att vara ute på vattnet och vem vill inte bli uppassad på semestern? Att bli ompysslad och slippa tänka på allt själv är nog det många eftersträvar på semestern, säger Torbjörn Fredman, Nordenchef på NOVASOL. 

Expertis och bekvämlighet

Många svarar även att de drömmer om att ha en personlig guide (16 procent), egen kock (13 procent) eller privat chaufför (10 procent) under ledigheten.

- Att många drömmer om att ha en personlig guide får mig att tänka på uttrycket ”fear of missing out”. Med en guide kan du vara säker på att du inte missar några ”måsten” och du får lära dig mer om resmålet, säger Torbjörn Fredman.

Längre ner på listan hamnar personlig tränare (6 procent), barnvakt (3 procent) och butler (2 procent).

Om du fick drömma; vilken service skulle du vilja njuta av på semestern?                            

  1. Båt med kapten och annan personal 18%
  2. Personlig guide  16%
  3. Egen kock 13%
  4. Privat chaufför 10%
  5. Personlig tränare 6%
  6. Barnvakt 3%
  7. Butler 2%

(Inget av ovanstående 33%)

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

NOVASOL
NOVASOL
Bifrostgatan 38
43144 Mölndal

https://www.novasol.se/

NOVASOL, dansommer, Friendly Rentals och Ardennes-Etape utgör NOVASOL-gruppen som har huvudkontor i Virum, Danmark och det svenska kontoret ligger i Mölndal. NOVASOL-gruppen har dotterbolag i 18 europeiska länder och fler än 60 kontor över hela Europa. NOVASOL-gruppen sysselsätter mer än 2500 anställda och frilansare. Med mer än 50 000 semesterbostäder i 28 länder är NOVASOL-gruppen den största förmedlaren av semesterbostäder i Europa. Under 2017 förmedlade NOVASOL-gruppen semesterbostäder till mer än 2 miljoner gäster. NOVASOL grundades 1968 och Sverigekontoret öppnades upp 1990. Affärsidén är att förmedla privata hus och lägenheter till personer som vill uppleva den lokala kulturen i landet de besöker genom att hyra ett privat boende. 

Följ NOVASOL

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från NOVASOL

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum