Bingolotto

Shirley Clamp i Bingolotto

Dela

Popsångaren och låtskrivaren Shirley Clamp gästar åter igen BingoLottos studio! Förra året släppte hon den efterlängtade EP:n Explodera och i höst sätter hon tillsammans med sitt band, upp sin egna föreställning på Maximteatern. Och nu gästar hon återigen programmet som sänds den 31 mars 2019, kl. 18.00 i TV4.

Foto:Daniel Stigefelt
Foto:Daniel Stigefelt

Shirley Clamp är väletablerad på den svenska stjärnhimlen och har bland annat varit med i Rhapsody in Rock, Melodifestivalen. Dessutom har hon lett programmet Folktoppen och varit sveriges kommentator för Eurovision Song Contest. 

Under 2018 släppte hon sin EP Explodera – en skiva som innehåller fyra mycket personliga låtar.
– Det känns som ett rungande ÄNTLIGEN på många sätt! Jag har börjat skriva musik igen, landat på många personliga plan och utvecklats som både människa och artist – och nu släpper jag min första EP på väldigt många år, och det gör jag på mitt eget bolag, säger Shirley om EP:n. 

Under 2018 släppte hon även dubbelsingeln Självklart och Kom på sitt egna bolag och medverkade i SVT:s Allsång på Skansen, TV4:s Lotta på Liseberg. Och nu gästar hon återigen programmet som sänds den 31 mars 2019, kl. 18.00 i TV4. 

Kontakter

Bilder

Foto:Daniel Stigefelt
Foto:Daniel Stigefelt
Ladda ned bild

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

Apollo i nytt samarbete med Bingolotto – för föreningslivet3.12.2019 10:00:00 CETPressmeddelande

I söndags, 1 december 2019 inleddes Apollos nya samarbete med Bingolotto och Folkspel, detta som ett led i Apollos satsningar på aktivitet, träning och sport. Apollo är idag med varumärket Apollo Sports Nordens största arrangör av sport- och träningsresor. Bingolotto och Folkspel har i sin tur ett grundläggande syfte att generera pengar till Sveriges föreningsliv och det är ur dessa synergier det nya samarbetet vuxit fram.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum