PR & Beyond

Shirley Clamp på Allsång på Skansen ikväll och turnéaktuell med succéshowen Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt - premiär 23 september

Dela

Ikväll gästar högaktuella Shirley Clamp Allsång på Skansen. Den 23 september är det turnépremiär för åker Shirley Clamp och hennes kritikerrosade föreställning “Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt”. Manuset är skrivet av ingen mindre än henne själv, showen regisseras av William Spetz. 

“Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” är showen Shirley Clamp alltid velat göra men aldrig vågat. En föreställning med humor, livemusik och sång i världsklass som handlar om en person med en stor röst men svajig självkänsla, som trots sin bakgrund ger sig in i en bransch där allt handlar om att bli vald. På scen har Shirley Clamp även med sig sitt fantastiska femmannaband. 

Turnén inleds på Vara Konserthus den 23 september för att sedan åka land och rike runt och avsluta den 22 oktober i Nyköping.

– Tänk att tiden nu är här, när jag får möta min publik ute i landet med min föreställning som jag är så otroligt stolt över. Jag måste erkänna att det känns lite pirrigt men mest av allt är jag lycklig och väldigt förväntansfull säger Shirley Clamp

Shirley Clamps musikkarriär drog igång 1997 och sedan dess har hon hunnit med mycket. Med sin magiska sångröst och låten “Min kärlek” knep Shirley Clamp andraplatsen i Melodifestivalen 2004 och blev därmed ett med svenska folket. Efter “Min kärlek” kom hennes debutalbum “Den långsamma blomman”. 2005 deltog hon i Melodifestivalen igen med "Att älska dig", som hon varit med och skrivit. Samma vår släppte hon sitt andra album “Lever mina drömmar” som följdes av albumen “Favoriter på svenska” (2006) och “Tålamod” (2007).

För Shirley Clamp har det blivit flertalet Melodifestivaler, julshower och turnéer som till exempel Rhapsody in Rock samt TV-medverkan i både allvarliga och lekfulla program. 2022 inleddes med medverkan i första deltävlingen av Melodifestivalen 2022 med bidraget "Let There Be Angels".

Föreställningen ”Nästan 20 år på scenen om man avrundar uppåt” hade urpremiär på Maximteatern i Stockholm hösten 2019 innan pandemin satte stopp. Under vintern i fjol hann hon spela ytterligare några föreställningar på Maximteatern innan pandemin återigen satte stopp med nya restriktioner.

Nu är vi glada att äntligen kunna presentera Shirley Clamp på Turné hösten 2022!

Turnéplan “Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt”
23 september- Vara Konserthus PREMIÄR !
24 september- Örebro, Hjalmar Bergmanteatern
25 september- Norrköping, Louis De Geer- Flygeln
30 september- Borås, Åhaga
1 oktober- Jönköping, Spira Konserthus
2 oktober- Helsingborg Konserthus
6 oktober- Halmstad Teater
7 oktober- Karlskrona Konserthus
8 oktober- Kalmar, Kalmarsalen
9 oktober- Växjö Konserthus
13 oktober- Bollnäs, Folkets Hus
16 oktober- Sundsvall, Tonhallen
20 oktober- Eskilstuna, Lokomotivet
22 oktober- Nyköping, Culturum

Biljetterna via www.shirleyclampshow.se och lokala ombud.

Producent Agneta Villman, Villman Produktion
Projektledare Johanna Irving, Villman Produktion

Sagt om föreställningen
"Alla tokhyllar henne." QX
"Hennes röst är ikonisk." TeaterStockholm.se
“Känns som att ett nästan galet euforisk fullsatt salong varit med om ett speciellt ögonblick, när hon med denna show tar ett rejält kliv uppåt som artist. ” Aftonbladet, ++++
“Shirley Clamp, vilken jäkla stjärna.” QX
“Shirley Clamp guldstrupe, personlig och jätterolig.” Kulturbloggen.com
“Det här förtjänar alla att se!”, “Det här är innerligt, varmt och nära.” pascen.se

Önskar du recensionsbiljett, mer information eller göra en intervju med Shirley inför showen. 
Hör av dig till oss.

För att se videon från www.youtube.com måste du ge din tillåtelse högst upp på sidan.Shirley på turné

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Foto Magnus Ragnvid
Foto Magnus Ragnvid
Ladda ned bild
Foto Magnus Ragnvid
Foto Magnus Ragnvid
Ladda ned bild
Foto Magnus Ragnvid
Foto Magnus Ragnvid
Ladda ned bild

Länkar

Om

PR & Beyond
PR & Beyond
Blecktornsgärnd 1
11824 Stockholm

+46 70 7527605http://www.prbeyond.se

PR & Beyond är en kreativ kommunikationsbyrå är en kreativ byrå med fokus på musik, kultur och nöjesindustrin. Vi har en bred kunskap, stort engagemang och många års erfarenhet av PR och marknadsföring med landets idag ledande artister. 

Följ PR & Beyond

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR & Beyond

Laleh och Darin i ett unikt samarbete - Släpper singeln “Vi är på riktigt” 24.9.2022 10:16:41 CEST | Pressmeddelande

Äntligen ett samarbete mellan Laleh och Darin! Ett samarbete de som båda sett fram emot och pratat om i flera år, äntligen händer det! Med avstamp på Ullevi där Darin gästade Laleh i somras och sjöng Bara få va mig själv, tar dem nu steget till att tillsammans skriva och släppa låten ”Vi är på riktigt”. Låten som handlar om framtidstro och om att få uppleva livet och kärleken på riktigt släpps den 30 september.

Melanie Wehbe släpper debut-EP “Bloom” om att hitta sin inre styrka och att våga blomma ut släpps 16 september16.9.2022 09:23:33 CEST | Pressmeddelande

I våras startade Melanie Wehbes resa inför den kommande EPn “Bloom” med den befriande låten “Like I Do” och bara en månad senare släpptes vackra singeln “All The Rest”. Tillsammans med nästkommande låten “Bloom” som släpptes i augusti är det äntligen dags för hennes debut EP med samma namn att släppas den 16 september.

Maja Francis högaktuell - special guest till First Aid Kit, ny YouTube-serie och nominerad till Nordic Music Prize7.9.2022 09:04:44 CEST | Pressmeddelande

Det händer mycket kring sveriges bäst bevarade röst och artist Maja Francis som är aktuell som en en av artisterna i årets upplaga av TV4's “Så mycket bättre” under hösten. Nu är det också officiellt att hon är special guest på First Aid Kits arenaturné i Sverige och i Europa och i samband med det släpptes i veckan en exklusiv YouTube-video “Satin Bed Sessions”. Maja är också nominerad till årets Nordic Music Prize Award för albumet A Pink Soft Mess som går av stapeln under by:Larm i Oslo kommande vecka och inte nog med det, nu på torsdag den 8:e september släpps Maja's YouTube-serie som heter “Pink Soft Diaries”.

Gustaf & Viktor Norén släpper dubbelsingel "Dansen som aldrig tar slut” / "The River That Never Runs Dry"2.9.2022 09:18:10 CEST | Pressmeddelande

Under sommaren har Gustaf & Viktor turnerat runt om i Sverige, bara i år har de lockat över 40 000 besökare till sina konserter. Nyligen presenterades Viktor som ny medlem i Talangjuryn i TV4 och nyligen blev det också officiellt att Viktor spelar huvudrollen i musikalen HAIR på Göta Lejon i vår. Men redan nu kommer ny musik, när bröderna Norén på fredag den 2 september släpper den helt nya singeln “Dansen som aldrig tar slut” - en dubbelsingel som även kommer med en engelsk version med titeln “The River That Never Runs Dry”.

PERSONLIGT med Sven Ingvars - En intim konsertupplevelse på Sliperiet26.8.2022 09:10:00 CEST | Pressmeddelande

Sliperiet presenterar tillsammans med Lifeline Entertainment ett exklusivt konsertkoncept som utgår från det nära mötet mellan artist och publik. Sliperiet har genom åren stått värd för många artister och det har alltid gett mersmak. Men det är först nu vi tar ut svängarna och låter det ske i en större omfattning. Under kommande höst och vår får ni möta band/artister under rubriken ”PERSONLIGT”. Sliperiet ska vara den mindre scenen där den omedelbara närheten till publiken uppstår, där trösklar sänks och allt som skapas blir direkt och ärligt”. Först ut är, kanske föga förvånade, Sven Ingvars. ”Vi vill verkligen vara först, Sliperiet är Sven Ingvars andra vardagsrum och här har vi redan skapat oförglömliga ögonblick tillsammans. Vi vill vara först ut att skapa fler. Att få sätta sig ner, låta musiken vara det den är, bara spela och prata om låtar och texter tillsammans med publiken är något vi längtat efter. Det kommer att bli intimt, ärligt och som rubriken avslöjar, personligt”. - sä

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum