Pressmeddelande Direkt

SilverPark Media lanserar ny träningssajt

Dela

SilverPark Media AB har lanserat en ny webbsida med information, träningsövningar samt köpguider till träningsprodukter. Namnet är Träningscentralen och syftet är att bredda företagets målgrupp.

Efter flera år av tveksamheter och senareläggande har Träningscentralen äntligen fått se dagens ljus, säger Jesper Bjerling, grundare av SilverPark Media AB. Det är tydligt att intresset för träning och hälsa bara ökar för varje år och folk nästintill skriker efter bra information och vägledning inom ämnet. Jag tror att vi med Träningscentralen kan nå ut till väldigt många människor och hjälpa dem med deras problem och funderingar, fortsätter han.

 

SilverPark Media jobbar med affiliatemarknadsföring, vilket innebär att de får en viss provision om en besökare klickar sig vidare till en webbshop och gör ett köp. Den huvudsakliga trafikkällan är organisk söktrafik, vilket kan förbättras med så kallad sökmotoroptimering (SEO) som också är en av företagets specialiteter.

 

Vi har över 60 webbplatser idag och tack vare SEO kan vi ta topplaceringarna i Google som genererar tiotusentals starkt nischade besökare i månaden, säger Jesper. Det är stor skillnad på besökare, någon som söker efter ren information genomför sällan ett köp. De besökare vi fokuserar på är de som specifikt är ute efter att handla online, detta är kraften i SEO, fortsätter Jesper.

 

En annan av SilverPark Media:s hemsidor är Kosttillskottguiden som presenterar fakta, tester och recensioner av kosttillskott. Sidan startades först som ett kul hobbyprojekt av Jesper, långt innan företaget grundades, men är nu av en Sveriges största jämförelsesajter av kost och hälsokost.

 

Tanken är att Träningscentralen ska komplettera Kosttillskottguiden genom att även innefatta information om träningsmaskiner, träningsredskap och liknande produkter. Planerna för framtiden är dock ännu större, Träningscentralen ska också erbjuda information om kosttillskott samt ha en bloggsektion med nyheter och allmänt inom träning och hälsa. Målsättningen är helt enkelt att bli en av de största webbplatserna för träningsintresserade, säger Jesper.

 

Den största marknaden för SilverPark Media är den svenska, men på senare tid har de vuxit mycket på den norska. Utöver detta har de närvaro på den danska och engelska marknaden. Företaget håller även på att ta fram egna träningsprodukter och artiklar som i framtiden kommer säljas på den svenska marknaden.

Silverparkmedia via Pressmeddelande direkt

Om

Pressmeddelande Direkt
Pressmeddelande Direkt
Gamla Södertäljevägen 4
129 55 Hägersten

010-551 75 00https://pressmeddelandedirekt.se/

Pressmeddelande Direkt hjälper företag att nå ut till Sveriges medier.

Följ Pressmeddelande Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Pressmeddelande Direkt

Motsatta lånetrender för företag i Sverige och Finland13.11.2019 11:55:18 CETPressmeddelande

En sviktande tillväxt och en lågkonjunktur som kan vänta runt hörnet, tycks inte dämpa de svenska företagens vilja att söka företagslån ökar enligt de flesta expertbedömningarna. Under det tredje kvartalet 2019 ökade bankernas utlåning till små och medelstora företag med fem procent jämfört med det andra kvartalet och även Almi rapporterade en ökad företagsutlåning under det tredje kvartalet. Vidare tror en majoritet av bankerna på en fortsatt ökad företagsutlåning i Sverige, allt enligt Almis Låneindikatorn 2019.

Detta ska du som förälder tänka på innan du skaffar mobiltelefon och mobilabonnemang till ditt barn12.11.2019 11:31:23 CETPressmeddelande

När ditt barn ska få sin första mobiltelefon så kan det kännas överväldigande med allt du ska tänka på. Många föräldrar funderar på om de ens vågar skaffa en mobiltelefon till sitt barn, mycket beroende på rädslor inför att barnet ska bli mobilberoende eller att telefonräkningarna ska bli skyhöga. Här är allt du behöver ha koll på.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum