GlobeNewswire

Sinch och Blueshift utökar kundengagemang i konversationskanaler

Dela


Integrering gör att marknadsförare kan trigga tvåvägssamtal vid lämpliga tillfällen för respektive kund

ATLANTA och SAN FRANCISCO, 31 augusti 2022 – Sinch, en global ledare inom molnkommunikation och mobilt kundengagemang, har samarbetat med Blueshift för att erbjuda meningsfull tvåvägskonversation i en mängd kanaler i Blueshifts App-hub och Journey Builder.

Sinchs Conversation API är en enda, unik API genom vilken företag kan kommunicera med människor via flertalet mobila kanaler, som t.ex. Instagram, Facebook Messenger, SMS, MMS, RCS och WhatsApp. Den används av flera av världens största teknikföretag.

Lösningen från Blueshift och Sinch är väl positionerad för att möta nuvarande och framväxande trender när det gäller konvergerande marknadsföringsbehov, som kräver dynamiskt och hyperpersonaliserat interagerande, oavsett vilken kanal deras konsumenter föredrar och oavsett var de bedriver sin verksamhet.

Genom att använda Sinchs Conversation API kan Blueshift ge varumärken möjlighet att främja engagemang och handel med hjälpsamma små knuffar som t.ex. aviseringar om ”åter i lager”, prisfallsvarningar, produktrekommendationer med mera på konversationskanaler.  Marknadsförare kan enkelt arrangera en enhetlig upplevelse tvärs över konversationskanaler och traditionella marknadsföringskanaler som mejl, köpt media och mobil avisering.

Blueshifts Smart Hub hjälper varumärken att enhetliggöra kunddata från flera källor, fastställa nästa bästa åtgärd med hjälp av prediktiv intelligens och leverera personaliserat engagemang via flera kanaler.

Blueshifts kund CarParts.com använder för närvarande SMS i sina kampanjer och ser fram emot att utöka sin approach med tvåvägskonversationer. ”Att utvecklas från envägsmeddelanden till tvåvägskonversationer är framtiden för marknadsföring”, säger Houman Akhavan, CMO på CarParts.com. ”Vi gillar verkligen potentialen i Blueshifts och Sinchs nya lösning för att främja meningsfullt kundinteragerade i realtid tvärs över olika kontaktpunkter.”

”En djup förståelse för kunden är avgörande för att åstadkomma intelligenta samtal,” framhöll Vikram Khandpur, Sinch SVP, Partnerships and Integrations. ”Det är därför vi glädjer oss över samarbetet med Blueshift. Deras lösning gör det enkelt för marknadsförare att trigga samtal i rätt ögonblick för kunden och rekommendera de bästa produkterna och innehållet till respektive kund. Vi är stolta över att vara deras partner för att leverera sömlösa omni-kanalengagemang med konsumenter globalt, via våra Conversational Messaging-lösningar som kan inbegripa Conversational Commerce, Conversational Marketing och Conversational Advertising.”

”Intelligenta tvåvägssamtal med kunder i rätt omfattning har alltid varit varje marknadsförares dröm”, säger Vijay Chittoor, Blueshifts vd och medgrundare. ”Vi är mycket glada över partnerskapet med Sinch som ger varumärken möjlighet till personaliserade konversationer med sina kunder och utnyttja den fulla kraften hos data och kännedom om sina kunder.”

Om Sinch

Sinchs ledande molnkommunikationsplattform låter företag nå alla på planeten, på några sekunder eller mindre, genom mobila meddelanden, mejl, röst och video. Över 150 000 verksamheter, däribland många av världens största företag och mobiloperatörer, använder Sinchs avancerade teknikplattform för att samarbeta med sina kunder. Sinch har varit lönsamt och snabbväxande sedan starten 2008. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har lokal närvaro i mer än 60 länder. Aktier handlas på NASDAQ Stockholm: XSTO:SINCH. Besök oss på sinch.com.

Om Blueshift
San Francisco-baserade Blueshift hjälper varumärken att leverera relevanta, uppkopplade upplevelser i varje kundinteragerande. Blueshifts cross-channel marknadsplattform använder patenterad AI-teknik för att enhetliggöra, informera och aktivera hela kunddatapotentialen tvärs över alla kanaler och tillämpningar. Med hjälp av enhetliga data, kanalöverskridande orkestrering, intelligent beslutsfattande och oöverträffad skala ger Blueshift varumärken alla de verktyg de behöver för att sömlöst leverera 1:1-upplevelser i realtid under hela kundresan. Blueshift har uppmärksammats i 2021 års Deloitte Technology Fast 500™-lista som ett av de snabbast växande teknikföretagen i Nordamerika. Mer information finns på blueshift.com.

För mer information, vänligen kontakta

Jeff Hasen 
Director of Content and Communications at Sinch 
jeff.hasen@sinch.com

Om Sinch
Med Sinchs molnbaserade kommunikationsplattform kan företag nå världens alla människor – inom en eller ett par sekunder – via meddelandetjänster, e-post, röstsamtal och video. Fler än 150 000 företag, därav flera av världens största företag och mobiloperatörer, använder Sinchs avancerade teknikplattform för att kommunicera med sina kunder. Sinch har vuxit med lönsamhet sedan det grundades 2008. Koncernen har huvudkontor i Stockholm, Sverige, samt närvaro i mer än 60 länder. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm: XSTO:SINCH. Besök oss på sinch.com.

För att se det här innehållet från www.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.
För att se det här innehållet från ml-eu.globenewswire.com måste du ge ditt medgivande sidans topp.

Om

GlobeNewswire
GlobeNewswireFölj GlobeNewswire

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från GlobeNewswire

Valberedning inför Industrivärdens årsstämma 20233.10.2022 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Enligt det beslut om valberedningen som fattades vid årsstämman 2011, och som gäller tillsvidare, uppdras åt styrelsens ordförande att ta kontakt med fyra bland de röstmässigt största ägarregistrerade aktieägarna i Euroclear Sweden AB:s utskrift av aktieboken per sista bankdagen i augusti, som vardera utser en representant som inte är ledamot i bolagets styrelse att jämte ordföranden utgöra valberedning för tiden intill dess att ny valberedning utsetts. Valberedningen utser ordföranden inom gruppen. Sammansättningen av valberedningen ska tillkännages senast sex månader före nästa årsstämma. Inget arvode ska utgå. I enlighet härmed har valberedningen följande sammansättning: Mats Guldbrand, L E Lundbergföretagen, Bo Damberg, Jan Wallanders och Tom Hedelius stiftelse m fl, Jan Svedjebrant, SCA Pensionsstiftelser m fl, Mikael Schmidt, Essity Pensionsstiftelser m fl, samt Fredrik Lundberg, styrelseordförande i Industrivärden. Om ledamot lämnar valberedningen innan dess arbete är slutfört,

Två av tre svenskar har ett lyckligt arbetsliv3.10.2022 07:04:36 CEST | Pressmeddelande

Stockholm, Oct. 03, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) -- Isac Hellwig, VD för Kvadrats inkubatorverksamhet Inkubik. Två av tre svenskar trivs på jobbet och tycker att de har ett lyckligt arbetsliv. Högre lön, större frihet och mindre stress skulle göra att ännu fler trivs på jobbet. Det visar en färsk Sifo-undersökning som konsultföretaget Kvadrat har låtit göra. De flesta svenskar är nöjda med både ansvar och arbetsuppgifter på jobbet och bedömer att kan fortsätta arbeta på samma nivå som idag i många år framåt. Egenföretagare är lyckligare än anställda, 72 procent respektive 65 procent svarar att de har ett lyckligt arbetsliv. Det visar Sifo-undersökningen som tillfrågat över 1 000 tjänstemän och 550 egenföretagare. Samtidigt svarar var femte svensk att de inte har ett hållbart arbetsliv. En av tre anställda (32 procent) och 23 procent av egenföretagarna är stressade på jobbet. För att kunna få ett ännu bättre arbetsliv är det högre lön som står högst (enligt 26 procent) på önskelistan. På andra

Sinch tillkännager Softbanks avyttring av hela sin ägarandel i Sinch29.9.2022 18:56:08 CEST | Pressmeddelande

Den nuvarande aktieägaren SoftBank avser att sälja hela sin ägarandel i Sinch till Neqst D2 och Sinchs medgrundare/tillförordnade vd Johan Hedberg. Sinch AB (publ) (“Sinch” eller ”Bolaget”) har meddelats att den nuvarande aktieägaren Softbank säljer sin andel i Bolaget till Neqst D2 och Sinchs medgrundare/tillförordnade vd Johan Hedberg. Andelen i Bolaget som avyttras uppgår till cirka 5,01 procent av de utestående aktierna och efter försäljningen äger SoftBank inga aktier i Sinch. När transaktionen har slutförts kommer Neqst D2, som redan är Bolagets största aktieägare, att inneha cirka 18,6 procent av Bolagets utestående aktier. Transaktionen kommer att offentliggöras genom ett flaggningsmeddelande och kommer att rapporteras till Finansinspektionens insynsregister. För mer information, vänligen kontakta Ola Elmeland Investor Relations Director Mobile: +46 721 43 34 59 E-mail: investors@sinch.com Thomas Heath Chief Strategy Officer & Head of Investor Relations Mobile: +46 722 45 50 55

Elanders – nya inringningsdetaljer för telefonkonferens i samband med delårsrapport januari-september 202229.9.2022 14:00:00 CEST | Pressmeddelande

Elanders publicerar delårsrapport för tredje kvartalet 2022 måndagen den 17 oktober kl. 13:00 (svensk tid), följt av telefonkonferens kl. 15:00 (svensk tid) med vd och koncernchef Magnus Nilsson samt ekonomidirektör Andréas Wikner. Vi bjuder in fondförvaltare, analytiker och media att delta i telefonkonferensen. En uppdatering har skett avseende inringningsdetaljerna till telefonkonferensen. Var vänlig använd ett av telefonnumren nedan och ring in 5-10 minuter före starttid för att ansluta till telefonkonferensen: Sverige: +46 (0) 8 5051 0086 Tyskland: +49 (0) 211 8822 8324 Storbritannien: +44 (0) 33 0551 0211 USA: +1 646 843 4609 Kod: 1948496# Agenda 14.50 Konferensnumret öppnas 15.00 Genomgång av delårsrapporten 15.20 Frågestund 16.00 Avslutning Under telefonkonferensen kommer en presentation att hållas. För att få tillgång till denna presentation, vänligen klicka på följande länk: https://www.elanders.com/sv/presentationer För mer information, kontakta Magnus Nilsson, verkställande

Inbjudan till HMS Networks telefonkonferens för det tredje kvartalet 202229.9.2022 11:30:00 CEST | Pressmeddelande

HMS Networks AB (publ) offentliggör sin rapport för det tredje kvartalet 2022 onsdagen den 19 oktober 2022 kl. 07.30. Samma dag kl. 09.00 arrangeras en telefonkonferens för press och aktiemarknad, där VD och koncernchef Staffan Dahlström samt finanschef Joakim Nideborn presenterar rapporten. Presentationen hålls på engelska och följs direkt via telefon eller via internet. De bilder som används under presentationen kommer att finnas tillgängliga på HMS webbplats före telefonkonferensen. För att delta i telefonkonferensen, ring in eller följ webbpresentationen via länken nedan. SE: +46 8 505 583 50 UK: +44 33 3300 9034 US: +1 646 722 4904 Länk till webbsändningen Presentation och inspelning av telefonkonferensen kommer sedan att finnas tillgängligt på HMS webbsida. https://www.hms-networks.com/sv/aktieagare För mer information, kontakta: Staffan Dahlström, VD HMS, +46 (0)35 17 29 01 Joakim Nideborn, Finanschef HMS, +46 (0)35 710 6983 HMS Networks AB (publ) är en marknadsledande leverantö

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum