Consid

SiteVision prisar eldsjälar

Dela

SiteVision delar i år ut utmärkelsen Most Valuable Professional, MVP, till två Considmedarbetare. Det handlar om Alexander Gustafsson, affärsutvecklingsansvarig SiteVision, och Katarina Stekovic, säljchef i Jönköping.

Consid prisas av SiteVision
Consid prisas av SiteVision

– SiteVisons partners spelar en avgörande roll i alla våra leveranser och därför känns det extra roligt att kunna lyfta fram framstående personer inom vårt partnernätverk, säger Erik Stenman, försäljningschef på SiteVision.

SiteVision Most Valuable Professional väljs ut genom en omfattande process där förståelse för SiteVision-plattformen premieras. Utmärkelsen går till personer i företagets partnernätverk som har stor kunskap om produkten, som visar extra stort engagemang och bidrar till att fler upptäcker och utnyttjar plattformens fulla potential.

Alexander Gustafsson får utmärkelsen för att han "under åren visat extremt stort engagemang för produkten och bjuder återkommande på kunskap och expertis i communityn runt SiteVision. Han har även spelat en nyckelroll i Consids SiteVision-resa som idag landat i över trettio certifierade utvecklare och den högsta nivån av partnerskap till SiteVision.”

-Det är fantastiskt att uppmärksammas på det här sättet, för något som man verkligen brinner för, säger Alexander Gustafsson.

Motiveringen till att Katarina Stekovic får utmärkelsen lyder: "Katarina är en extremt driven säljare med skarpt öga för hur SiteVision matchar potentiella kunders behov. Hon är en viktig spelare i det framgångsrika affärssamarbetet mellan SiteVision och Consid som genererat många fina affärer och nöjda kunder. Alltid skarp, alltid analytisk och alltid proffsig.”

-Jag känner mig verkligen hedrad, säger Katarina Stekovic. Att något som man arbetar hårt för också prisas på det här sättet är otroligt kul. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Consid prisas av SiteVision
Consid prisas av SiteVision
Ladda ned bild

Länkar

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Ljungby, Sundsvall, Nyköping, Gävle, Värnamo, Kalmar, Borås, Karlstad och Växjö. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 000 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum