Bingolotto

Sjömila och Quest i BingoLotto

Dela

På söndag gästar både orkestern Sjömila och popgruppen Quest BingoLotto. Husbandet leds återigen av Mattias Bylund och programledare är Lotta Engberg.

Quest och Sjömila

Popgruppen Quest består av Oscar Landgren 16 år, Alexander Malinao 17 år, Marvin Arnet 17 år och Isak Sköld 16 år. Fyra killar som gillar att sjunga och dansa, som mixar pop med musikstilarna r&b och k-pop. Det som enligt grabbarna själva skiljer dem åt från andra pojkband är att soundet mer sig åt R&B. Quest är just nu aktuella med singeln Walking on the moon.

Dessutom blir det ett kärt återseende när Sjömila gästar BingoLotto på söndag. En trio bestående av Erica Larsson, Ulf Michal och Magnus Sjöqvist. 2012 deltog Erica i Melodifestivalen tillsammans med rockabillygruppen Top Cats. Hon har även arbetat med andra artister så som Miriam Bryant, Jessica Andersson och Shirley Clamp. Så sent som mars släppte Sjömila sitt senaste album Närmare. På söndag gästar de BingoLotto.

Mattias Bylund leder husbandet och programledare är Lotta Engberg. 

BingoLotto – Söndag 27 maj kl. 18 i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum