Swarovski Optik

Sju anledningar till att Swarovski Optiks kikare CL Companion NOMAD är årets julklapp

Dela

Att utforska alla fantastiska ting som vår natur har att erbjuda är för många det största nöjet med att resa. En av de senaste årens stora trender är dessutom upplevelseresan. Vi vill helt enkelt se och uppleva mer när vi är iväg. Med Swarovski Optiks senaste kikare CL Companion NOMAD kan du se, upptäcka och uppleva mer på resan.

CL Companion NOMAD är den senaste modellen av den ansedda CL Companion-serien som väckt stor beundran med sin eleganta design i kombination med en imponerande optik. Här är sju anledningar till varför CL Companion NOMAD är den perfekta julklappen. 

1. Beundransvärd optik 
CL Companion NOMAD har ett imponerande linssystem. Välja mellan 8x eller 10x förstoring med ett synfält på antingen 108 eller 132 meter.

2. Ett utmärkt resesällskap
Med sina nätta 490 gram och med en ergonomisk utformning är CL Companion NOMAD lätt och bekväm att ha med sig överallt. 

3. Fantastisk att fota med 
Till CL Companion NOMAD finns en adapter som gör att du på ett smidigt sätt kan fotografera genom kikaren med en iPhone. Men hjälp av den här kikaren kan du enkelt ta fantastiska bilder på imponerande långa avstånd. 

4. Handgjord lyx när den är som bäst
CL Companion NOMAD är handgjord i Österrike och tillverkad av de mest autentiska naturmaterialen. Det ligger ett otroligt hantverk bakom denna enastående kikare där både fodral och rem är handsydda i läder, vilket skapar en exklusiv känsla. CL Companion NOMAD kommer dessutom i en lyxig förpackning tillverkad av ofärgad oljad ek. 

5. Lång livslängd 
Inte nog med att stora delar av CL Companion NOMAD är tillverkad av det finaste lädret. Dessutom är flera delar av kikaren gjorda i titan, vilket inte bara utlovar en lång hållbarhet utan förstärker även den lyxiga känslan ytterligare. 

6. Exceptionell men ändå bekväm
Den ergonomiska och lätta designen tillsammans med den imponerande optiken säkerställer att dessa kikare inte bara ger dig kristallklara vyer och exceptionell bildkvalitet vid fotografering. Den är dessutom bekväm att använda under lång tid.

7. Tjusiga tillbehör
Eleganta tillbehör har noggrant tagits fram för att komplettera denna exceptionella kikare. Bland annat kommer kikaren i ett vackert läderfodral samt en graverad låda i ek som godkänt av PEFC. Sist men inte minst medföljer en lädervårdsprodukt, gjord av 100 procent naturligt bivax som är perfekt för att du ska kunna hålla kikarens läder mjuk.

Rekommenderat pris: 23 600 SEK
Bildmaterial med hög upplösning kan hämtas här

Världen tillhör den som ser det vackra.
Upplev ögonblicket!
SEE THE UNSEEN.
www.swarovskioptik.com


SWAROVSKI OPTIK
SWAROVSKI OPTIK har sitt huvudkontor i Absam i Tyrolen och är en del av Swarovski-koncernen. Det österrikiska företaget bildades 1949 och specialiserar sig på utveckling och tillverkning av långdistanskikare med högsta precision på marknadens toppnivå. Företagets kikare, tubkikare, kikarsikten och optroniska instrument är produkter som föredras av användare med höga krav. Företagets framgångar baseras på dess innovativa styrka, produktkvalitet och produkternas funktionella och estetiska utformning. Kärleken till naturen är en betydelsefull del av företagets filosofi och den avspeglas berömvärt i dess miljövänliga produktion och dess långsiktiga engagemang i utvalda naturbevarande projekt. Omsättningen under 2017 var 146,3 miljoner euro (140 miljoner euro under 2016) och exportandelen var 91 %. Företaget har omkring 950 anställda.

För bilder eller mer information, vänligen kontakta: 
My Lundberg, presskontakt
Mail: my@agency.se
Tel: 070-361 18 10 

Nyckelord

Bilder

Om

Swarovski OptikFölj Swarovski Optik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.