Apollo

Skellefteå får direktflyg till Zakynthos

Dela

Nästa år kommer Skellefteåborna att kunna resa nonstop med Novair till den grekiska ön Zakynthos. Novairs splitternya plan Airbus A321 Neo kommer ha tre avgångar från Skellefteå till Zakynthos.

Zakynthos - Navagio Beach
 

Zakynthos är en populär ö som ligger längst söderut i den joniska ögruppen – här finns både avkoppling och nöjesliv. Den grekiska ön har flera orter som passar för par (Argassi), barnfamiljer (Tslivi), och ungdomar (Laganas) - samtliga med kort och bekväm transfertid. Huvudstaden Zakynthos Stad är väldigt vacker och har en mysig strandpromenad.

– Zakynthos har länge funnits med i Apollos utbud och har alltid varit en omtyckt ö. Här finns någonting som passar alla, vare sig man söker lugn eller puls. Det är särskilt roligt att vi kan erbjuda Skellefteåborna en nyhet, säger Peter Browall Sverigechef på Apollo.

– Vi är jätteglada över denna etablering. Utbudet av charterresor från Skellefteå Airport ökar ständigt och att som enda flygplats i Norrland kunna erbjuda den populära charterdestinationen Zakynthos med Apollo är fantastiskt roligt. Eftersom vi dessutom erbjuder möjlighet till gratis parkering hoppas vi att resorna snabbt blir bokade, säger Robert Lindberg Skellefteå Airports VD.

Zakynthos är framförallt känt för sina fina stränder, det förlista skeppet på Navagio Beach: Smugglers Wreck (öns största attraktion och en av de mest fotograferade platserna i Medelhavet) och sina havsköldpaddor: Caretta caretta som man kan se simma längs några av öns stränder.

Nästa år får Zakynthos dessutom ett nytt Apollo Mondo Enjoy-hotell som heter Meridien Beachoch ligger i Argassi. Hotellet har fått en utmärkelse för sin höga kundnöjdhet och sitt ypperliga läge precis vid havet.  

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Flexibla resepaket där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta ingår även det i erbjudandet. Apollo i Sverige, Danmark, Norge och Finland tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna; Golf Plaisir, Lime Travel samt träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura bildar Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har närmare 900 medarbetare och 1 miljon resenärer till resmål i hela världen. www.apollo.se

Nyckelord

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2016.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Bachelor i romantikens Grekland – i samarbete med Apollo13.12.2018 06:45Pressmeddelande

I år har tv-programmet ”Bachelor – när leken blev allvar” utspelat sig i romantikens Grekland, närmare bestämt i Epirus-regionen med omnejd: Parga, Sivota, Ioannina och Zagoria – detta i samarbete med Apollo. Under hösten har tittarna fått följa årets bachelor David Möller i hans jakt på kärlek, på spännande utflykter och dejter i magiska miljöer i nordvästra Grekland. Kommande vecka är det dags för den spännande upplösningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum