BranäsgruppenBranäsgruppen

Skidpremiär – rekordtidig öppning för Kungsberget

Dela

Imorgon, 30 november, öppnar Kungsberget sina portar rekordtidigt och skidsäsongen drar därmed igång på allvar. Anläggningen har öppet hela helgen.

När Kungsberget tar emot gästerna på anläggningen imorgon gör de det tidigare än någonsin. Tack vare sparad snö och snökanoner har de sedan en tid tillbaka kunnat säkra en tidig öppning.

– Vi har väntat på detta hela hösten så det är klart att det är skönt att säsongen äntligen drar igång. Det har varit ett högt tryck på bokningarna och det ska bli oerhört roligt att se folk i backarna igen, säger Martina Svensson, platschef i Kungsberget.

Kungsberget har under de senaste åren gått från klarhet till klarhet och är idag en av de tio största skidanläggningarna i Sverige när det kommer till antal skiddagar. I år satsar de vidare med bland annat helt nya boenden i den nybyggda Kungslodgen.

– I takt med att fler och fler får upp ögonen för oss, måste vi också utveckla vår anläggning. Kungslodgen är ett naturligt steg i den processen och något som vi är väldigt stolta över.

Inledningsvis kommer Kungsberget att ha helgöppet under tre helger, 09.00-19.00 på lördagar och 09.00-16.00 på söndagar. Därefter har de, från och med 21 december, öppet varje dag till klockan 19.00.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center, Storstenshöjden och Tolvmannabacken.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.tolvmannabacken.se/

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum