Kunskapsskolan

Skilled utbildar Kronofogdens medarbetare i samtalsteknik

Dela

Skilled har vunnit en upphandling om att utbilda Kronofogdemyndighetens nya medarbetare i samtalsteknik. Utbildningen ska utvecklas och genomföras i nära samarbete mellan Skilled och myndigheten.

- Vi ser fram emot att vara med och bygga kompetens inom samtalsmetodik hos Kronofogdemyndighetens medarbetare. Skilled är en del av Kunskapsskolan, som har arbetat med att utforma utbildning och coacha individer i 20 års tid, så vi känner oss väl rustade för uppdraget, säger Mikaela Valtersson, ansvarig för Skilled och Kunskapsskolans vice vd.

Målet med utbildningen är att deltagarna ska kunna tillämpa ett rättssäkert, respektfullt och förtroendefullt agerande i mötet med olika typer av individer / personligheter i sitt utredande arbete. Deltagarna ska också kunna förstå grunderna i krishantering samt vilka reaktioner som kan uppstå både för dem personligen och för de individer de möter.

-Ett bra samtal är inkluderande, skapar delaktighet, ansvar och en jämställd dialog. Samtalet är viktigt för att skapa förtroende och sätta upp mål för ett önskat läge, säger Mikaela Valtersson.

Avtalet som gäller fram till 31 mars 2019. 

Presskontakt: Sofi Klang, kommunikationschef, 0767-74 41 13, sofi.klang@kunskapsskolan.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Kunskapsskolan
Kunskapsskolan
Box 92146
120 08 Stockholm

https://www.kunskapsskolan.se/

På Kunskapsskolan får du gedigna kunskaper i varje ämne. Men du får också något mer. Du får lära dig att sätta mål och hur du ska göra för att nå dem. Hos oss kommer du bli självständig, duktig på att planera och lära dig att ta egna initiativ. Det är förmågor du har stor nytta av på gymnasiet och senare i arbetslivet.

Vi vet att elever lär på olika sätt och i olika takt. Därför har vi ett arbetssätt som är personligt utformat och utgår från varje individ. Du har en handledare som inspirerar och regelbundet följer upp dina resultat. Hos oss får du en trygg skola där alla blir sedda och utmanade.

Följ Kunskapsskolan

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Kunskapsskolan

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum