Skillio ökar intäkten med 450% under 2019

Dela

Med jobbmatchningstjänsten Uska har Skillio blivit marknadsledande av kompetensförsörjning mot nischen undersköterskor och personliga assistenter. Nu fortsätter bolaget sin tillväxtresa och visar för 2019 upp en intäktsökning på 450% mot föregående år och en ökning av antalet kunder på 500% för samma tidsperiod.

- Det är våra medarbetares fantastiska förmåga att utveckla nästa generations kompetensförsörjningsverktyg och deras ihärdighet i att guida våra kunder till framgång som har möjliggjort vår enastående tillväxt, säger Erik Wennhall, VD på Skillio.

- Vi har specialiserat vårt erbjudande efter inriktningarna äldreomsorg, hemtjänst och personlig assistans och vilket skapat tydlighet för våra kunder och det har gett dem en mer riktad lösning. Det har inte bara lett till en kraftig ökning av nya kunder, vi ser också en stark tillväxt på befintlig kund.

Med ett rekordjanuari 2020 som slutade på 50% över budget ser tillväxten ut att hålla i sig även framåt. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Skillio Sweden AB
Gustavslundsvägen 139
167 51 Bromma

0771-66 55 60https://uska.se/

Följ Skillio Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skillio Sweden AB

Videointervjuer för undersköterskor och personliga assistenter27.3.2020 13:25:48 CETPressmeddelande

Vi har lyssnat! Nu erbjuder vi möjlighet till att använda videointervjuer i Uska när du använder Uska för att rekrytera eller söka jobb inom vård och omsorg. Alla vi som arbetar på Uska brinner för att hjälpa undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter till ett jobb de passar för och gillar. Vi frågade oss vad Uska kan göra för att hjälpa till i dessa omtumlande tider när Coronaviruset förändrar allas våran vardag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum