Skillio Sweden ABSkillio Sweden AB

Skillios jobbmatchningstjänst Uska ökar intäkten med 35% i november

Dela

Med jobbmatchningstjänsten Uska, som matchar undersköterskor och personliga assistenter med arbetsgivare, fortsätter Skillio sin tillväxtresa. Intäkten ökar 35 % i november och antal abonnemangskunder ökar med 27 % mot vår tidigare all time high månad oktober. Man ser förutom starka tillväxttal även en accelererande tillväxttakt.

- Genom att specialisera vårt erbjudande efter inriktningarna äldreomsorg, hemtjänst och personlig assistans har vi inte bara lyckats växa kraftigt på nya kunder, vi ser också en kraftig tillväxt på befintlig kund, säger Erik Wennhall, VD och grundare av Skillio.

Uska nådde ytterligare en milstolpe när man nådde 40 000 registrerade undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. I skrivande stund har 44 639 registrerade och i snitt registrerar sig 700 nya undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter varje vecka.

- Med ett stabilt och nischat kandidatinflöde har vi väldigt bra möjligheter att möta våra kunders rekryteringsbehov, fortsätter Erik.

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Skillio Sweden AB
World Trade Center, Uppgång E, Plan 5, Kungsbron 1
111 22 Stockholm

0771-66 55 60https://uska.se/

Om Uska

Uska är Sveriges enda jobbmatchningsplattformen som har samlat över 40 000 undersköterskor och personliga assistenter på ett ställe. Genom smarta annonser underlättar Uska för arbetsgivare att rekrytera undersköterskor och personliga assistenter. Läs mer på https://uska.se

Följ Skillio Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skillio Sweden AB

Kvalita väljer Uska för leverans av hemtjänst medarbetare11.6.2019 16:45:48 CESTPressmeddelande

Kvalita är ett familjeföretag med mänskliga värderingar och med fokus på att lära känna sina brukare och kunder som personer. Deras mål är att göra sina kunder och medarbetare nöjdare än någonsin. För dem är det självklart att alla ska ha rätten att arbeta, umgås med vänner och familj, utöva aktiviteter, vara förälder eller helt enkelt sova tryggt om natten. Vi på Uska står helt bakom deras värderingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum