SKODA Sverige

ŠKODA SUPERB iV finns nu öppen för försäljning - samtidigt inleder företaget nytt samarbete

Dela

I helgen hade SUPERB iV försäljningsstart och finns nu att beställa till ett från pris på 420 100 kr. Samtidigt startar produktionen av företagets första laddhybrid i Kvasiny. ŠKODA inleder även ett partnerskap med Bee Charging Solutions som innebär att alla som köper en laddbar bil får ett prisvärt erbjudande på en smart laddbox med installation.

Bee är en av Sveriges ledande laddoperatörer för elbilar och har Sveriges största publika laddnätverk. Företaget erbjuder även laddlösningar för hemmet, företaget och fastigheten. I samband med att ŠKODA-kunden köper en plug-in hybrid eller elbil erbjuds även möjligheten att enkelt beställa ett paket med laddbox och installation för 17.900 kr, inkl moms.  Bee sköter installationen och kontakten med kunden i frågor relaterade till laddningen av bilen. Kunden får även ett laddkort som kan användas i Bee´s publika laddnätverk.

Laddboxen kommer från KEBA, en av de ledande tillverkarna av laddboxar. Den har en fast kabel eller uttag för smidig anslutning till bilen och kan ladda med effekt upp till 22 kW.

-När ŠKODA tar första klivet mot en elektrifierad mobilitet är det viktigt för oss att fortsätta underlätta våra kunders vardag med smarta och funktionella lösningar. Samarbetet med Bee innebär att vi kan erbjuda en prisvärd och smidig lösning för laddning i hemmet eller företaget, där kunderna har tillgång till en snabb och erfaren support, säger Stefan Nygren, Marknads- och produktchef på SKODA Sverige.

Mer information om Bee: Nathalie Kinell, CMO, Bee Charging Solutions, 070-00 33 911.

Rekommenderade cirkapriser för SUPERB iV inkl moms:
SUPERB iV Style 1.4 TSI PHEV DSG, 420.100 kr
SUPERB iV L&K 1.4 TSI PHEV DSG, 445.800 kr
SUPERB iV Sportline 1.4 TSI PHEV DSG, 472.700 kr
SUPERB iV COMBI Style 1.4 TSI PHEV DSG, 429.500 kr
SUPERB iV COMBI L&K 1.4 TSI PHEV DSG, 455.200 kr
SUPERB iV COMBI Sportline 1.4 TSI PHEV DSG, 482.100 kr

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

SKODA Sverige
SKODA Sverigehttp://www.skoda.se

ŠKODA AUTO

  • grundades under den banbrytande perioden för bilen 1895, vilket gör ŠKODA till en av de äldsta biltillverkarna i världen
  • erbjuder fem huvudmodeller på den svenska marknaden: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAMIQ, KAROQ, KODIAQ och SUPERB
  • levererade mer än 1,25 miljoner bilar till kunder över hela världen under 2018
  • har varit en del av Volkswagen Group sedan 1991. Volkswagen Group är en av de mest framgångsrika biltillverkarna i världen. ŠKODA AUTO, i samarbete med gruppen, tillverkar och utvecklar oberoende bilar såväl som komponenter, motorer och växellådor
  • har verksamhet på tre platser i Tjeckien, tillverkning i Kina, Ryssland, Slovakien, Algerien och Indien huvudsakligen genom grupp-partnerskap, samt i Ukraina och Kazakstan genom lokala partners.
  • har över 35 000 anställda globalt och är aktiv på mer än 100 marknader
  • fortsätter framåt med övergången från att vara en traditionell biltillverkare till målsättningen att bli ett ”Simply Clever-företag för de bästa mobilitetslösningarna” som en del av ŠKODA 2025-strategin.

 

Följ SKODA Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SKODA Sverige

ŠKODA presenterar designskisser av nya OCTAVIA17.10.2019 15:18:36 CESTPressmeddelande

ŠKODA släpper exklusiva designskisser som ger en första glimt av fjärde generationen OCTAVIA. Den framgångsrika modellen som ursprungligen lanserades för drygt 60 år sedan är en riktig volymmodell som hittills har sålt mer än 6,5 miljoner enheter. Tack vare ŠKODAs nya formspråk, har OCTAVIA fått en ännu uttrycksfullare utstrålning – det nya interiörkonceptet är en optimal mix av enastående funktionalitet, rymlighet, högklassiga material och smarta finesser in i minsta detalj. Nya ŠKODA OCTAVIA har världspremiär i Prag under vecka 46 och kommer lanseras på den svenska marknaden under våren 2020. För att läsa mer om nya OCTAVIA besök ŠKODA Storyboard.

Nya ŠKODA KAMIQ - nykomling i SUV-familjen27.8.2019 11:48:06 CESTPressmeddelande

ŠKODA adderar en tredje modell till sin framgångsrika SUV-portfölj för den europeiska marknaden. ŠKODA KAMIQ har de typiska fördelarna för segmentet som större markfrigång och högre säteshöjd, med smidigheten hos en kompaktbil. Med avancerade assistans- och infotainmentsystem, generöst utrymme och ett stort antal Simply Clever-funktioner uppfyller nya KAMIQ behoven för både familje- och livsstilsorienterade kunder i sann ŠKODA-design.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum