Skogssällskapet

Skogssällskapet söker vd till den finska verksam­heten

Dela

Skogssällskapet Finland Oy AB är sedan 1 juli 2019 ett helägt bolag till Skogssällskapet AB. I samband med förändringen rekryteras en vd till verksamheten.

Foto: Matilda Holmqvist. Copyright fotografen.
Foto: Matilda Holmqvist. Copyright fotografen.

Skogssällskapet finns i Sverige, Finland, Lettland och Litauen. Verksamheten i Finland har sedan starten 2015 varit ett delägt bolag, men sedan 1 juli 2019 har Skogssällskapet AB tagit över hela ägandet av Skogssällskapet Finland Oy AB.

– Vi har sett att det finns ett stort intresse bland finska skogsägare för vår skogsförvaltning, och potential att utveckla verksamheten. Att Skogssällskapet går in och tar över hela ägandet för det finska bolaget är ett sätt att skapa förutsättningar för en stabil tillväxt, berättar Calle Nordqvist, vd och koncernchef för Skogssällskapet.

Som en del i utvecklingen söker Skogssällskapet nu en vd för bolaget Skogssällskapet Finland Oy AB. 

Läs annonsen här (på engelska) >>

Kontakter

Bilder

Foto: Matilda Holmqvist. Copyright fotografen.
Foto: Matilda Holmqvist. Copyright fotografen.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Skogssällskapet
Skogssällskapet
Box 11374
404 28 Göteborg

0771 22 00 44https://www.skogssallskapet.se

Skogssällskapet är en fristående aktör i skogsnäringen. I mer än hundra år har vi arbetat för en hållbar utveckling i skogen. Våra skogsförvaltare sköter skog åt privata och offentliga skogsägare i Sverige, Finland, Lettland och Litauen. I Sverige har vi kontor över hela landet – från Vilhelmina i norr till Hässleholm i söder. Vi sköter skogen utifrån varje ägares egna mål och har inga ägarintressen i industrier. Skogssällskapet äger också egen skog. Vinsterna från förvaltningen av egen och kunders skog återinvesterar vi i kunskapsutveckling. Varje år delar vi ut mellan 15 och 20 miljoner kronor, vilket gör oss till en av Sveriges största privata finansiärer av forskning om skog och naturvård.

Följ Skogssällskapet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skogssällskapet