Skogssällskapet

Skogssällskapets nya chefer

Dela

I Skogssällskapets nya organisation blir dagens fyra regioner sex till antalet. Nu presenteras Skogssällskapets nya regionchefer som ska leda skogsförvaltarna i respektive del av landet.

Calle Nordqvist, VD för Skogssällskapet.
Calle Nordqvist, VD för Skogssällskapet.

– Det känns spännande att vi nu är klara med rekryteringen, och har landat i sex ledare som jag är övertygad om kommer att bidra till Skogssällskapets utveckling på ett mycket positivt sätt, säger Calle Nordqvist.

De nya regioncheferna är:

  • Södra Götaland: Carl-Johan Bengtsson. Har de senaste åren jobbat som kundansvarig och skogsexpert på Landshypotek Bank. Tidigare fastighetsmäklare hos LRF konsult i Kristianstad samt virkesinköpare.
  • Västra Götaland: Olof Stenström. Har bland annat bakgrund som virkesinköpare i Östergötland och som kundansvarig säljare på Svenska Skogsplantor.
  • Östra Götaland: Johan Asp. Tidigare affärschef för Skogssällskapet i östra Sverige, dessförinnan skogsförvaltare.
  • Västra Svealand: Harald Nylinder. Bakgrund inom sågverks- och träindustrin, i huvudsak inom Setra. 
  • Östra Svealand: Henrik Möllerberg. Tidigare produktionschef för Skogssällskapet i östra och norra Sverige.
  • Norrland: Birgitta Löthman. Tidigare fastighetskonsult för Skogssällskapet i norra Sverige.

Skogssällskapet får också en ny virkes- och produktionschef. Det blir Pontus Larsson som har arbetat för Derome-koncernen, med ansvar för försäljning och inköp av trävaror.

Kontakter

Bilder

Calle Nordqvist, VD för Skogssällskapet.
Calle Nordqvist, VD för Skogssällskapet.
Ladda ned bild

Om

Skogssällskapet
Skogssällskapet
Box 11374
404 28 Göteborg

0771 22 00 44https://www.skogssallskapet.se

Skogssällskapet är en fristående aktör i skogsnäringen. I mer än hundra år har vi arbetat för en hållbar utveckling i skogen. Våra skogsförvaltare sköter skog åt privata och offentliga skogsägare i Sverige, Finland, Lettland och Litauen. I Sverige har vi kontor över hela landet – från Vilhelmina i norr till Hässleholm i söder. Vi sköter skogen utifrån varje ägares egna mål och har inga ägarintressen i industrier. Skogssällskapet äger också egen skog. Vinsterna från förvaltningen av egen och kunders skog återinvesterar vi i kunskapsutveckling. Varje år delar vi ut mellan 15 och 20 miljoner kronor, vilket gör oss till en av Sveriges största privata finansiärer av forskning om skog och naturvård.

Följ Skogssällskapet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skogssällskapet