Grums kommun

Skolavslutningsfest i Sveaparken i Grums

Dela

Fredag 8 juni är det premiär för Grums kommuns skolavslutningsfest. Efter att eleverna haft sina skolavslutningar hälsar kommunen alla – gammal som ung - välkommen till Sveaparken på skolavslutningsfest.

-Varmt välkomna till Sveaparken för att fira in sommaren med oss på fredag! hälsar Anna-Maria Jäger, näringslivsutvecklare på Grums kommun. Ta gärna med egen stol eller filt att sitta på i parken.

På scenen uppträder Cirkus Inniblå Kastell och delar av bandet Björnssons. Det blir även cheerleading med mera. Det är första gången som kommunen arrangerar denna fest och Anna-Maria hoppas på många besökare.

Skolavslutningsfesten håller på mellan klockan 13.00 och 16.00. Det bjuds på tårta mellan kl. 14.00 och 15.00.

Testa en ny aktivitet!

Skolavslutningsfesten är ett ypperligt tillfälle för den som vill testa en ny aktivitet! På plats finns GIBK med speed shooting, Grums fotboll, Grums bordtennisklubb, Wermlandsevent med hoppborg och sumobrottning, IT-funktionen på Grums kommun kommer med VR-glasögon som du får testa, måla graffiti med Super G, Sommarboken startar, quiz med bokpaket som vinst!

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00http://www.grums.se/

Grums kommun är en Vänerkommun vackert belägen i södra Värmland. Vi är en del av Karlstadsregionen och här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum