Bookmark Förlag

Skrämmande realistiskt om terror på hemmaplan

Dela

Tom Clancys böcker har alltid haft en kuslig förmåga att förutse storpolitiska, internationella händelser. Thrillern Dödlig kod, som skildrar ett worst-case-scenario av en dataläcka, är inget undantag. Finns ute nu!

Dödlig kod
 

Dödlig kod, skriven av Tom Clancys tidigare medförfattare Mark Greaney, är den tolfte boken i den populära serien om president Jack Ryan.

Berättelsen skildrar på ett lika otäckt som trovärdigt sätt hur terrorrörelsen IS får tag på hemligstämplade uppgifter om den amerikanska militären och iscensätter en rad attacker mot höga politiska mål. Underrättelseorganisationen Kollegiet, i vilken Jack Ryan Junior ingår, anlitas för att hitta läckan, och en kamp mot klockan tar sin början.

”En magnifik bladvändare. Både övertygande och skrämmande realistisk”, skriver NY Journal of Books. Förlagschefen Claes Ericson håller med: ”Dödlig kod bjuder på aktuell och omskakande läsning i tider då hoten inte alltid är fullt synliga.”

Tom Clancy är känd för sin unika förmåga att blanda autentisk realism med intrikata konspirationer och knivskarp spänning. Flera av hans böcker – däribland debuten Jakten på Röd Oktober – har blivit storfilmer. Sedan Tom Clancys död 2013 axlar Mark Greaney med framgång arvet efter mannen som skapade den internationella thrillergenren. Dödlig kod har översatts av Svante Skoglund.

Bookmark Förlag vänder sig till kräsna bokläsare. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig.

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum