Svenska Ishockeyförbundet

Småkronornas trupp till Gretzky Hlinka Cup 2021

Dela

Förbundskapten Magnus Hävelid har tagit ut Team 18/ Småkronornas trupp som ska spela Gretzky Hlinka Cup i Breclav, Tjeckien och Piestany, Slovakien 30 juli-8 augusti.

"Vi har haft ett bra läger i Enköping och det har varit tufft med många träningar och matcher under veckan. Vi har haft 46 spelare på plats och verkligen fått en bild av den här kullen som är nyttigt för oss och en bra start på säsongen. Nu har vi tagit ut truppen som vi åker till Slovakien med, en hel del svåra beslut men det tyder bara på att vi har en bredd av spelare med hög nivå, vilket är positivt. Nu ser vi fram emot att tävla och spela landskamper igen", säger förbundskapten Magnus Hävelid efter lägret i Enköping och inför avresan till Gretzky Hlinka Cup.


Målvakter

Gustaf Albihn
Jonathan Reinholdt
Hugo Hävelid

Backar

Elias Pettersson
Elias Salomonsson
Hugo Fransson
Mattias Hävelid
Calle Odelius
Elias Degnell
Dennis Good Bogg

Forwards

Fabian Wagner
Felix Jansson
Noah Östlund
Erik Pålsson
Tim Almgren
Filip Bystedt
Rasmus Rudslätt
Liam Öhgren
Leo Carlsson
Joel Jonsson
Jonathan Lekkerimäki
Linus Hemström
Isac Born
Helmer Styf

Nyckelord

Kontakter

Dokument

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum