Huddinge kommun - politik

Snart kan du hylla din socialsekreterare

Dela

Socialnämnden i Huddinge vill införa ett kvalitetspris för sina verksamhetsområden. Sedan tidigare har äldreomsorgsnämnden delat ut ett kvalitetspris till personer eller grupper som bidragit med att förbättra äldreomsorgens verksamheter, nu vill socialnämnden följa samma goda exempel och införa ett liknande pris för deras verksamheter.

- Vi vill lyfta fram personer eller grupper av medarbetare som vågar vara kreativa i sitt arbete och som bidragit med att verksamheten har blivit ännu bättre. Det kan till exempel vara nya arbetssätt som innebär bättre stöd till den enskilde eller kanske en chef som gjort någoting extra bra för sin avdelning, säger Eva Carlsson Paulsén (M), socialnämndens ordförande i Huddinge.


Nomineringar kan göras av medarbetare, brukare, kunder och anhöriga inom socialnämndens verksamhetsområde. De föreslagna kriterierna för priset är:

- Bidrar till nyskapande och utveckling av verksamheten
- Bidrar till förbättrad kvalitet i verksamheten
- Kan bidra till utveckling för andra verksamheter


- Goda exempel ska inte gå obemärkta förbi utan de ska uppmärksammas så att fler verksamheter kan ta efter. Det är viktigt för vårt kvalitetsarbete att vi hela tiden lär av varandra, avslutar Eva Carlsson Paulsén (M).

Ärendet behandlas i kommunstyrelsen 14 mars och sedan kommunfullmäktige 23 april.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

Välbesökt och inspirerande kongress för Lokala partiers nätverk med Huddingepartiet och Drevvikenpartiet som värdar1.4.2019 14:47:42 CESTPressmeddelande

Ett 35-tal representanter för 14 lokala partier från Piteå i norr till Lund i södra Sverige genomförde under lördagen 2019 års kongress för Lokala partiers nätverk. Kongressen ägde rum i Huddinges kommunhus. De två lokala partierna, Huddingepartiet och Drevvikenpartiet i Huddinge kommun stod som värdar för kongressen, som var ett värdefullt tillfälle för lokala partier att träffas och utbyta erfarenheter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum