BranäsgruppenBranäsgruppen

Snö i dubbel bemärkelse i Branäs

Dela

Under torsdagen kom snön till Värmland – inte bara från himlen utan även från snökanonerna i Branäs. Skidanläggningen förbereder för fullt inför premiären 11 december.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Underbart. Så kan man väl sammanfatta det. Mycket av våra förberedelser hittills har bestått av att anpassa anläggningen efter rådande restriktioner i samhället. Vi har lagt ner mycket tid och arbete på den fronten och därför känner jag att vi kan ta ett ögonblick och verkligen glädjas åt att snön är här, säger Christoffer Lilja, platschef i Branäs.

Skidanläggningen i norra Värmland har bland annat digitaliserat stora delar av sin verksamhet för att göra semestern trygg för sina gäster. Allt från bokning av hyrutrustning och liftkort till gästservice och beställningar i restauranger sker via telefonen. När snön och kylan nu också har anlänt är Branäs redo att öppna den 11 december.

– Vi producerar snö så fort vi får chansen och just nu går kanonerna för fullt. Det är alltid en härlig känsla när man ser att backarna färgas vita. Det är då man märker att säsongen snart är här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum