Socialdemokraternas PS Kansli

Socialdemokraterna håller två tankar i huvudet samtidigt i ny valfilm

Dela

Idag släpps Socialdemokraternas nya valfilm. Under parollen ”Ett starkare samhälle, Ett tryggare Sverige” vill partiet peka på behovet av ”både och” i politiken. Filmen lyfter till bland annat behoven av hårdare tag mot brott, men också bättre insatser mot brottens orsaker, satsningar på fler lärare och stopp för vinstjakten i välfärden.

- Verkligheten framställs allt oftare i termer av svart och vitt. I vår nya valfilm vill vi visa att du måste hålla två tankar i huvudet samtidigt för att skapa riktigt bra politik som förändrar på djupet försäger Helena Salomonson, kommunikationschef för Socialdemokraterna.

Med investeringar i välfärden och det gemensamma, framför skattesänkningar för dem som har allra mest, bygger vi ett tryggare Sverige, menar Helena.

- Valfilmen beskriver det ”både och” som behövs för att verkligen lösa samhällsproblemen. Det är precis den sortens smarta reformarbete som byggt Sverige starkt och som varit framgångsrikt för socialdemokratin i över hundra år avslutar Helena.

Den nya valfilmen har tagits fram och producerats in-house av Socialdemokraterna.

Filmen finns att se på www.socialdemokraterna.se

Presskontakt

Martin Rynoson, pressekreterare för Socialdemokraterna

tel: +46 725 315 526

mejl: martin.rynoson@socialdemokraterna.se

Nyckelord

Om

Socialdemokraternas PS Kansli
Socialdemokraternas PS Kansli
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraternas PS Kansli

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraternas PS Kansli

Stefan Löfvens program valdagen 9 september8.9.2018 09:00Pressmeddelande

09.40 Statsministern och Ulla Löfven promenerar från Sagerska huset till vallokalen där statsministern röstar. Fototillfälle. Adress: Riksdagshuset 10.30 Statsministern åker i kampanjbuss tillsammans med vallokomotiven, finansminister Magdalena Andersson, utrikesminister Margot Wallström och försvarsminister Peter Hultqvist. Bussen avgår från Gustav Adolfs torg. Fototillfälle. 10.50 Statsministern och vallokomotiven fikar och samtalar med pensionärer i Sundbyberg. Media är välkomna, statsministern och vallokomotiven finns tillgängliga för kortare kommentarer i anslutning till besöket. Adress: Folkets Hus, Sturegatan 12, Sundbyberg. 12.00 Torgmöte i Vällingby centrum. Statsministern håller tal. SSUs förbundsordförande Philip Botström deltar. Media är välkomna, fototillfälle. Adress: Vällingby centrum, Pajalagatan 36. 12.40 Lunch hemma hos en barnfamilj. Media är välkomna, statsministern finns tillgängliga för kortare kommentarer i anslutning till besöket. Adress: Basgränd, Vällingby Anm

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum