Socialdemokraterna

Socialdemokraterna presenterar huvudbudskap och valfilm

Dela

Socialdemokraterna går till val på budskapet ”Vårt Sverige kan bättre”. Vi ska säga som det är och göra det som krävs för att ta itu med de samhällsproblem som finns.

  • Vi ska vända varje sten för att bryta segregationen och för att stoppa våldet. Vi ska ta tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi ska skapa nya bra jobb genom att leda klimatomställningen. Tillsammans kan vi göra vårt Sverige bättre, säger Tobias Baudin (S), partisekreterare.

"Vårt Sverige kan bättre" kommer vara Socialdemokraternas valbudskap och synas på partiets valmaterial. Budskapet handlar om att Socialdemokraterna vet att Sverige kan bättre och att vi tillsammans ska göra det som krävs för att göra Sverige bättre.

  • Vi socialdemokrater vet att tillsammans kan vi göra vårt Sverige bättre. Vårt Sverige står i konstrat till Moderaternas och Sverigedemokraternas Sverige. Det högerkonservativa block som som vill försvaga välfärden och som bara har halva lösningen för att bryta segregationen och stoppa våldet, säger Tobias Baudin.

På pressträffen presenterades också en valfilm där Magdalena Andersson pekar ut vilka problem som Socialdemokraterna går till val på att ta itu med. Filmen avslutas med att Magdalena Andersson säger ”Det kommer krävas mer av både dig och av mig. Tillsammans kan vi göra vårt Sverige bättre”. 

Se filmen här:

Presskontakt: 08-700 26 83 samt press@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vänder på varje sten för att bryta segregationen och tränga tillbaka våldet. Vi tar tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi skapar framtidens jobb med bra villkor i hela landet. Vi gör det som krävs, för Sverige kan bättre.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum