SocialdemokraternaSocialdemokraterna

Socialdemokraterna presenterar valmanifest

Dela

Imorgon, onsdag den 15 maj kl. 11.00, presenterar Socialdemokraterna sitt valmanifest inför valet till Europaparlamentet den 26 maj.

Medverkar vid pressträffen gör partiordförande Stefan Löfven samt toppkandidaterna Heléne Fritzon, Johan Danielsson och Jytte Guteland.
 
Tid: Onsdag 15 maj kl 11:00.
 
Plats: Sveavägen 68, Stockholm
 
Presslegitimation krävs.
 
 

Kontakter

Kontakt:

Johanna Kvist, pressekreterare Socialdemokraterna
Tel: 073-092 72 64

Om

Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vill se ett starkare samhälle med mer resurser till skolan och sjukvården, högre pensioner och en kompromisslös kamp mot brotten och dess orsaker. Så bygger vi ett tryggare Sverige.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

2020 års Anna Lindh pris går till den pakistanska människorättsjuristen Mary James Gill24.8.2020 10:46:01 CESTPressmeddelande

Anna Lindhs minnesfond vill i år uppmärksamma en eldsjäl som arbetar för att stärka arbetsvillkoren för sanitetsarbetare och andra marginaliserade grupper. Årets Anna Lindh pris går till människorättsjuristen Mary James Gill som genom sitt outtröttliga arbete har bidragit till ökad säkerhet och värdighet för latrintömmare och andra sanitetsarbetare i Pakistan.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum