Socialdemokraterna

Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin besöker Kristinehamn

Dela

Under onsdagen den 29 juni besöker Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Kristinehamn. Fokus för besöket är att göra verksamhetsbesök tillsammans med IF Metall samt att samtala med Kristinehamnsborna om det kommande valet.

Dagen innehåller följande programpunkter. Media hälsas välkomna till samtliga.

Tid finns för intervju. Vänligen kontakta pressekreterare.

Program

14.00 – 15.30 Verksamhetsbesök på Aston Haralds verkstad och Björneborgs steel tillsammans med IF Metall.

16.00 – 17.00 Dörrknackning ihop med partimedlemmar i Kristinehamn.

Presskontakt

Julia Grabe, pressekreterare

073-076 33 97, julia.grabe@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vänder på varje sten för att bryta segregationen och tränga tillbaka våldet. Vi tar tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi skapar framtidens jobb med bra villkor i hela landet. Vi gör det som krävs, för Sverige kan bättre.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

Pressträff med finansminister Mikael Damberg och energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar om en stabil och säker elförsörjning19.8.2022 15:35:49 CEST | Pressmeddelande

Lördag den 20 augusti håller finansminister Mikael Damberg och energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar pressträff för att presentera ett paket för en stabil och säker elförsörjning. Tid finns för intervju. Vänligen kontakta pressekreterare. Tid: Lördag 20 augusti, 11.00 Plats: Sveavägen 68 Föranmälan krävs och görs till pressekreterare senast 10.30 Pressträffen kommer att sändas på Socialdemokraternas Youtube-sida. Presskontakt: Martin Persson, pressekreterare tel: 072-223 67 27, mail: martin.persson@socialdemokraterna.se Socialdemokraternas presstjänst: tel: 08-700 26 83, maill: press@socialdemokraterna.se

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum