Socialdemokraterna

Socialdemokraternas slutspurtsvalkampanj handlar om ledarskap för Sverige

Dela

– Den 11 september väljer svenska folket riktning och ledarskap för Sverige. Vi har i Magdalena Andersson en ledare som är både kompetent och handlingskraftig.Det är tydligt att Socialdemokraterna, med Magdalena Andersson i spetsen, ser problemen och har de politiska lösningarna för att ta tag i dem, säger partisekreterare Tobias Baudin.

Vi ska ha fler poliser och skärpta straff, men det räcker inte. Hela samhället behöver hjälpas åt så att ingen ung blir kriminell. De som byggt det Sverige vi älskar förtjänar ett tryggt liv och en pension man kan leva på. Skolan ska inte vara till för ägarna utan för barnen. Samhället ska gå att lita på. Alla som kan jobba ska jobba.

Det fokuserar Magdalena Andersson på i Socialdemokraternas valfilm som presenterades på pressträff med Tobias Baudin.

– Magdalena Andersson är en person som lägger stor vikt vid att träffa människor och presentera lösningar på de samhällsproblem hon vill ta tag i. Det är också något som genomsyrar hela den socialdemokratiska valkampanjen. De kommande veckorna kommer många svenskar möta socialdemokrater. Vi kommer prata om vår politik och om hur vi tillsammans kan göra vårt Sverige bättre, säger Tobias Baudin.

Valfilmen finns nu att se i sociala medier och kommer gå på tv och på bio från och med 8 augusti. Se filmen härhttps://youtu.be/qaQ1rrFLq_M

Kontakt

Johannes Svensson, pressekreterare

076-766 53 26, johannes.svensson@socialdemokraterna.se

Om

Socialdemokraterna
Socialdemokraterna
Sveavägen 68
105 60 Stockholm

08-700 26 83http://www.socialdemokraterna.se

Vi vänder på varje sten för att bryta segregationen och tränga tillbaka våldet. Vi tar tillbaka den demokratiska kontrollen över välfärden och vi skapar framtidens jobb med bra villkor i hela landet. Vi gör det som krävs, för Sverige kan bättre.

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum