Aleris

Sofia Myrevik ny kommunikationsdirektör i Aleriskoncernen

Dela

Med uppdrag att stärka Aleris position inom framtidens specialistvård har Sofia Myrevik rekryterats till en ny roll som kommunikationsdirektör i koncernen. Sofia har lång erfarenhet av kommunikation i ledande befattningar och kommer närmast från Cabonline och dessförinnan vårdbolaget Praktikertjänst. Hon är också en mångårig tidigare partner och byråchef från kommunikationsbyrån Prime.

- Jag är mycket glad att välkomna Sofia Myrevik till Aleris. Vi har ett tydligt mål att utveckla hälso- och sjukvården i Skandinavien. Med sin kompetens och långa erfarenhet av såväl kommunikation som sjukvård kommer Sofia att bli en viktig del i teamet, säger Sofia Palmquist, koncernchef Aleris.

- Det känns lika viktigt som roligt att komma tillbaka till hälso- och sjukvårdssektorn. Att få bidra till förändring av sjukvården i Aleris som koncern och samhället i stort är ett drömuppdrag, säger Sofia Myrevik.

Sofia börjar på Aleris den 18 januari 2021 och kommer att ingå i Aleris koncernledning.


Kontakter

För mer information, vänligen kontakta:
Sofia Palmquist, CEO
sofia.palmquist@aleris.se

Sofia Myrevik, Kommunikationsdirektör
+46 70 341 46 38
sofia.myrevik@aleris.se

Bilder

Om

Om Aleris
Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata specialistvårdsföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet. Aleriskoncernen i Skandinavien omsätter 7 miljarder SEK och har 5 400 medarbetare. Aleris ägs av Triton.

Följ Aleris

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aleris

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum