Apollo

​Sommarbokningarna upp 35 procent hos Apollo

Dela

Apollos försäljning av sommarresor för 2017 ligger just nu 35 procent högre än vid motsvarande period föregående år, och det är främst de stora destinationerna Grekland och Kroatien som lockar. Samtidigt ger satsningen på Dubai-området utdelning i form av 15 procent fler bokade resenärer – en siffra som fortsätter att växa.

Det faktum att den gångna sommaren bjöd på rikligt med sol och värme på flera ställen i Sverige verkar inte ha någon större påverkan på svenskarnas lust att semestra utomlands på sommaren. Just nu råder en stor efterfrågan på nästa års sommarresor hos Apollo, och efterfrågan är som störts på resor till Grekland.

- Som Sveriges största arrangör av sommarresor till Grekland känns det såklart extra roligt att de som rest med oss tidigare fortsätter att ge oss förtroendet, samtidigt som vi också får chansen att välkomna nya resenärer till vårt breda utbud. Utan tvekan är det Greklands mångfald som lockar många, både de som väljer att återvända och de som reser för första gången – här finns något för alla och stora möjligheter att hitta sitt egna lilla smultronställe, säger Jennie Boström, PR & Social Media Manager.

Vinterresor till Dubai-området bokar bra
Apollos fortsatta satsning på resor till Dubai-området ger resultat. Inför vinters resor är just nu 15 procent fler resenärer bokade jämfört med föregående år, och det är en siffra som förväntas stiga. I år finns nämligen två Apollo Mondo-hotell med i utbudet, bland annat det populära hotellet Radisson Blu Resort Fujairah. Efter att hotellet förvandlats till ett Apollo Mondo Family Resort har bokningarna ökat med nära 300 procent. I Ras Al Khaimah finns numera också ett Apollo Mondo Selected i form av eleganta Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa.

- Flyget till Dubai tar bara sex timmar men känslan av att befinna sig i en annan värld är nästan överväldigande – här ges ”extra allt” ett ansikte. Allt fler upptäcker också fördelarna med att resa hit med Apollo. Förutom att det är mycket prisvärt erbjuds bekväma flyg, med både mat och service i världsklass, flexibla reslängder samt högkvalitativa hotell, säger Jennie. 

Apollo erbjuder resor till sex olika resmål inom Förenade Arabemiraten: DubaiRas Al KhaimahFujairahAbu DhabiAjman och Sharjah, samtliga med flyg till Dubai. Totalt ingår 30 hotell i vinterns utbud.

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Flexibla resepaket där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta ingår även det i erbjudandet. Apollo i Sverige, Danmark, Norge och Finland tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna; Golf Plaisir, Lime Travel samt träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura bildar Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har närmare 900 medarbetare och 1 miljon resenärer till resmål i hela världen. www.apollo.se

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2016.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Bachelor i romantikens Grekland – i samarbete med Apollo13.12.2018 06:45Pressmeddelande

I år har tv-programmet ”Bachelor – när leken blev allvar” utspelat sig i romantikens Grekland, närmare bestämt i Epirus-regionen med omnejd: Parga, Sivota, Ioannina och Zagoria – detta i samarbete med Apollo. Under hösten har tittarna fått följa årets bachelor David Möller i hans jakt på kärlek, på spännande utflykter och dejter i magiska miljöer i nordvästra Grekland. Kommande vecka är det dags för den spännande upplösningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum