PRO-Pensionärernas Riksorganisation

Sommarhälsningar från kända personer till PRO:s medlemmar

Dela

Björn Ranelid, Pernilla Wahlgren, Börje Salming, Alexandra Rapaport och Lasse Åberg är bara några av alla de kända personer som skickat videohälsningar till PRO:s medlemmar. Klockan tio varje vardag resten av sommaren publicerar vi hälsningarna på PRO:s Facebooksida. Först ut är artisten Ola Salo, klockan tio idag.

Gemensamt för alla hälsningar är att de uttrycker tacksamhet och respekt för de äldre som tar stort ansvar under coronapandemin. I flera månader har de allra flesta av PRO:s medlemmar distanserat sig socialt för att hindra smittspridningen av covid-19. Många äldre har inte heller träffat barn och barnbarn på flera månader.

- Ensamheten är tung för många och de kommer att uppleva en mycket annorlunda sommar än vad de brukar, säger Marie Reifelton, ombudsman hos PRO. Sommarhälsningarna är till alla de som gjort stora uppoffringar och som är mer ensamma än de brukar.

Sammanlagt ett 30-tal kända personer har spelat in sommarhälsningarna, som PRO har producerat tillsammans med skådespelaren Rafael Edholm.

Kontakter

Kontakt: Marie Reifelton, ombudsman PRO, tel: 0706 22 01 75, e-post: marie.reifelton@ostergotland.pro.se

Bilder

Om

PRO-Pensionärernas Riksorganisation
PRO-Pensionärernas Riksorganisation
Box 3274
103 65 Stockholm

08-701 67 00http://www.pro.se

PRO, Pensionärernas Riksorganisation, är Sveriges största pensionärsorganisation med föreningar runt om i hela landet.

Följ PRO-Pensionärernas Riksorganisation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PRO-Pensionärernas Riksorganisation

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum