Arla

Somriga nyheter från KESO® Cottage Cheese

Dela
Nu lanseras två efterlängtade tillskott från KESO® Cottage Cheese – KESO® Blåbär och KESO® Laktosfri vanilj. Njut av de goda nyheterna till frukost, lunch eller mittemellan, som de är eller tillsammans med ett gott tillbehör.

Nya KESO® Blåbär har en frisk och oemotståndlig smak från nordiska blåbär. Smak och färg är naturliga och kommer från bär och juice. KESO® Laktosfri vanilj har samma goda smak som den klassiska KESO® Vanilj med en återhållsam sötma och tydlig vaniljsmak med extrakt från Bourbonvanilj.

"Våra smaksatta KESO® är hälsosamma och naturliga med låg sockerhalt – utan att kompromissa med den goda smaken. De är dessutom naturligt proteinrika med ett proteininnehåll på 12 procent samtidigt som de har en låg fetthalt på 2,9 procent", säger Magdalena Falk, Category & Brand Manager, Arla Sverige.

KESO® Blåbär och KESO® Laktosfri vanilj finns i butik nu. 

KESO® är ett av Arla Foods registrerat varumärke för cottage cheese och tillverkas på Arlas mejeri i Falkenberg.

Nyckelord

Kontakter

För ytterligare information, kontakta:
Magdalena Falk, Category & Brand Manager, Arla Sverige
E-mail: mafal1@arlafoods.com

Bilder

Om

Arla
Arla
Rättarvägen 3
169 68 SOLNA

08−789 50 00https://www.arla.se/

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 500 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Med visionen att skapa framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt, är Arla i Sverige hem åt varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden. Arlas tolv mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

 

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Finalisterna utsedda till Årets Guldstjärna i Arla Guldko 202321.2.2023 09:00:00 CET | Pressmeddelande

Foodix med mikroinlärning för offentliga måltider, Trelleborgs kommuns foodtruck som serverar skolmåltider utomhus och SkolmatSverige, ett webbaserat enkätverktyg för skolor, är de tre finalisterna som nominerats till specialpriset Årets Guldstjärna i tävlingen Arla Guldko 2023. Alla bidrar på olika sätt till att utveckla det offentliga köket. Vem som tilldelas priset avgörs vid finalen den 8 maj 2023.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum